Mai­Kupon

Legyen a testedé a főszerep! Enyhítsd fizikai és mentális feszültségeid Body Art testedzéssel! 4 alkalmas bérlet, 5.400Ft helyett, 2.700Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!„A POZITÍV ÜZENET” – ez a jelmondata a bodyART™ névre keresztelt edzésmódszernek, amely a jin-jang elméletre alapul és a belégzés-kilégzés, valamint az erőrelaxáció párosításában valósul meg. A tréning során a legfontosabb az ember, mint funkcionális egység. A bodyART™ legfőbb célja, hogy az emberi mozgásrendszer statikus és dinamikus erőelemekkel történő funkcionális edzése által biztosítsa az egész test megfelelő működését. Minden gyakorlatot tudatosan lassan kell elvégezni, a megfelelő légzéssel és koncentrációval, hogy a testnek elég ideje és tere legyen a negatív izomfeszültség vagy a gyors, nem szándékos mozdulatok leküzdésére.


Számos pozíció egyensúlyozáson alapul, így a figyelem a test középpontjára esik. Az egyensúlyi helyzetnek az az előnye, hogy a gyakorlatot végző személy folyamatosan a saját testére koncentrál, a környezete nem vonja el a figyelmét. Továbbá helyes légzést biztosít, ezáltal javul az agy és az izmok oxigénellátása.


A nagyobb koncentráció és a légzéstechnika tudatos alkalmazása a gyakorlat közben lelazítja a testet. A gyakorlatok és pozíciók, mint egy puzzle darabjai, egymáshoz illenek, egymással összekapcsolhatók, és önmagukban, kezdés és befejezés nélkül hajtandók végre. Ez a bodyART™ koncepció legalapvetőbb elve. A pozíciók sora az edzésegység elején egy pontból indul ki, majd a végén ugyanabba a kiindulási pontba érkezik vissza. A bodyART™ során az agy két féltekéje közötti koordináció megerősödik, a test és a szellem egy egységgé válik, a fizikai és mentális feszültségek testedzés közben enyhülnek.


Sokan azért járnak fitneszklubokba, hogy jó kondíciójuk, nagyobb állóképességük legyen, vagy levezessék a munkahelyükön felgyülemlett energiákat és természetesen sokan a szép testért dolgoznak. A szép test és a megfelelő tartás eléréséhez azonban nemcsak a testet kell megmozgatni, hanem a lelket is.


A megoldás egy olyan edzésanyag, amely nem az egyes izomcsoportok megerősítésére összpontosít, hanem abból indul ki, hogy az ember test, lélek és szellem hármas egysége: ez a bodyART™.


Szeretettel várok mindenkit!   Farkas Beáta

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges. 
  • A bérlet a megkezdéstől számítva 30 napig érvényes.
  • Az ajánlat kizárólg nőknek szól!
  • A kupon csak a BodyArt órákra érvényes!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
FitForma Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, (Újpest), Király utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére