Mai­Kupon

Legyen akár 3 hétig tartós a körömlakkod: gél lakkozás manikűrrel, ajándék díszítéssel, (két gyűrűsújjba akril matrica): 5 300 Ft helyett verhetetlen áron, csak 1 450 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gél-lakk saját körömre körömerősítő helyett bevonatként használható. 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál. Akár 3 hétig tartós eredmény. Könnyen, maradéktalanul, a körmöd sérülése nélkül leoldható. + Manikűr az ápolt kezek jegyében.A gél-lakk egy teljesen új technológia, olyan egyszerű, mint a lakkozás, viszont a zselékhez hasonló tartósságú (kb.3 hét).

Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc UV fényre történő kötés után teljesen kemény; nem kell rá vigyáznod, mint a lakkra.

Amikor már látszik a lenövés, akkor nem kell csiszolni, hanem teljesen egyszerűen le lehet oldani a gél-lakkot a körömről.

A gél-lakkot azok is nagyon szeretik, akik eddig csak azért hordtak műkörmöt, mert szerették volna, hogy mindig ápolt legyen a kezük, de nem volt más lehetőségük, azok is szeretik, akiknek nem volt türelmük a műkörömhöz (a gél-lakk gyorsabb eljárás), és azok is nagyon szeretik, akik soha nem hordtak volna műkörmöt.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:30 / 5580807 Hermina

H-V: 9-21

Cím:  Királyi Pál u. 6.

Diamond szalon

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Wadi Rum 1 Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1054 Budapest, Királyi Pál u 6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére