Mai­Kupon

Legyen az energia mestere! CSIKUNG 4 napos tanfolyam 40000Ft helyett most 13000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

Legyen az energia mestere, tanulja meg a test tökéletes beállítását, a fizikai, lelki, szellemi blokkok oldását. Ismerje meg a Csi-mező meditációt, az alapvető légzőgyakorlatokat a nyugalom eléréséhez, a három tantien egyesitéséhez, a jin és jang energiák harmonizálásához. Tanulja meg az Univerzum gyógyító Hun Yuan csijével való egyesülésének gyakorlatát és szerezze meg vele az öngyógyítás képességét. Mindezt most hatalmas bevezető kedvezménnyel teheti.
Életünket a csi energia uralja. A csi áthatja a világegyetemet, ott van bennünk, köröttünk. Testünk blokkjai, a lelki terhek, a negatív gondolatok az évek során "átveszik az uralmat." Az energia nem áramlik szabadon többé. Az eredmény betegség, korai öregedés, lelki panaszok, egy boldogtalan élet.

Ezen segít a csikung, ez az ősi bölcsesség és modern tudomány.


A Peng Qi taoista, buddhista, konfuciánus alapokra épülő modern gyakorlata alkalmazkodik a mai, nagyvárosi igényekhez. De ez is a keleti ember szorgalmát, kitartását, testalkatát, lelki alkatát feltételezi. A Teas csikungiskola oktatási módszere Önnek szól. Évek alatt, sikerek és csalódások során alakult ki, hogy a tudás nem csak gyorsan megszerezhető, hanem használható is legyen.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználható a következő időpontban:

Február 23. és 24. március 02.és 03.

Az oktatás 10.00-14.00 óráig tart.

A helyszín Budapest, a pontos címet emailben küldik.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tótisz András
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére