Mai­Kupon

Kategóriák

Legyen szép a bőröd az ünnepek után is! SOS Hylaruonsavas ráncfeltöltés rádiófrekvenciával, oxygénkezeléssel,1 alkalom most 9900Ft helyett csak 3490Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A hyaluronlifting kisimítja a ráncokat, megemeli a bőrt, visszaadja annak eredeti feszességét!

A rádiófrekvenciás arckezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát a kémiai ráncfeltöltésre. Megelőzésre és már kialakult mélyebb ráncokra is rendkívül hatékony. Az eredmény pedig ragyogó, ránctalan bőr hosszú időn keresztül.

A rádiófrekvenciás arckezelés során a bőrfelszín és a bőr mélyebb rétegei a rádiófrekvenciás energia hatására felmelegednek. Ezáltal a bőrben elindul a kollagén és elasztin termelődés, a ráncok belülről, természetes módon töltődnek fel. A kezelést hexapoláris (hatpólusú) rádiófrekvenciás fejjel végezzük, amely az elérhető legfejlettebb és legeredményesebb technológia.A rádiófrekvenciás arckezelés menete

A kezelések megkezdése előtt teljes körű bőr-állapot felmérést végzünk. Kezelhető területek: arc, toka, dekoltázs.  A kezelés alkalmanként 20-40 percet vesz igénybe. Általában 6-12 kezelést szoktunk javasolni, heti 1 alkalommal. A kezeléseket alkalmanként és kúraszerűen is igénybe lehet venni.

A kezelendő területet a bőr típusának és állapotának megfelelő krémmel kenjük be, majd a kezelőfejet lassan mozgatva fokozatosan végigmegyünk a teljes kezelendő területen. A kezelés nagyon kellemes, teljesen fájdalommentes, utána rutinszerűen folytatható a napi tevékenység.

Oxyénkezelés

Az Oxipo 95%-os nagy nyomású oxigént állít elő a környező levegőből, majd ennek a fejnek a segítségével a bőr legmélyére juttatja a legtisztább hatóanyagokat.De önmagában a magas tisztaságú oxigén is, a kollagén és elasztintermelés fokozásával feszesítik, fiatalítják a bőrt, és egyben megszabadítják azt az akné-t okozó vagy súlyosbító baktériumoktól. Az OXYGUN tervezése biztosítja, hogy még a más eszközökkel nehezen kezelhető helyek (arc széle, fejbőr) is könnyen elérhetővé válnak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

“Amit tudni érdemes”: A beváltáshoz telefonos bejelentkezés szükséges.
A  kezelést max 24 órával a foglalt időpont előtt lehet telefonon lemondani, az időben le nem mondott kezelés elveszik.
Maximum 10 perc késést fogad el a szolgáltató, nagyobb késés estén az adott alkalom elvész.
A kezelés helyszíne:  Egocentrum Esztétikai Központ
1126 Szendrő u.36
Telefon: 1-275-6270 mob:+36-30-438-1832
web: www.egocentrum.hu
email: egocentrum@t-online.hu


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
DG&BB Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1126 Budapest, Szendrő u. 36.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére