Mai­Kupon

Lehetséges akár 1-2 évet fiatalodni kezelésenként ?
A világon egyedülálló Ősásvány sejt regeneráló, bőrfiatalító kezeléssel most már ez is elérhető az Akvamarine Természetgyógyász Központban 10.900 Ft helyett 5.450 Ft

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Igazi őserő, szuper hatóanyag, nagy tisztaság! Mostantól Magyarországon is hozzáférhető az Ausztriai klinikákon és kozmetikai szalonokban nagy sikerrel használt a világon egyedülálló Ősásvány sejt regeneráló, bőrfiatalító kezelés!Az eljárás sikeressége alapjaiban a hatóanyag újszerűségén és annak bőrbe való bevitelének egyszerűségén alapszik.

Az ősi alapépítő kövek, tápanyagok mindannyiunknál megegyeznek.(Összehasonlítás képpen, a házak alapanyagai is azonosak, - tégla, beton, fa, vas, stb.- mégis határtalanul sokféle ház készül ezen azonos alapanyagokból. A gyógyászati és kozmetikai termékek is ezen alapépítő elemekből épülnek fel, csak hogy ezek az anyagok többségében olyan méretűek, amik a sejtek számára többnyire   hasznosíthatatlanok.
Azt már meg sem említem, ha vegyészetileg állítanak elő gyógyászati, vagy  kozmetológiai termékeket, amiknek a testünkhöz semmi köze az mennyire hasznosíthatatlan. Ezeket a méreg kategóriájába kell sorolni, habár ezeket a tényeket igyekeznek titkolni. Mivel maguktól nem, vagy csak csekély mértékben tudnak felszívódni ezen termékek,ezért igyekeznek olyan gépi eljárásokat kifejleszteni-(Pl.iontofotorézis,ultrahangos,mezoterápiás,thermo kezelés,...stb) amik megpróbálják bekényszeríteni a sejtfalon ezeket a nem természetes hatóanyagokat.

Mint tudjuk a szervezetünknek és így a bőrünknek is szerves kötésű ásványi sókra, vitaminokra, enzimekre valamint esszenciális aminosavakra és ezek szintéziseire van szüksége ahhoz, hogy állandóan megújulhasson. Azt hogy éppen mikor melyikre azt a legjobban a szervezetünk tudja és nem a laboratóriumokban a vegyész. Ezért nem kell mást tenni, mint ezeket a természetes hatóanyagokat a sejtek számára hozzáférhetővé tenni és hagyni, hogy maga a test válassza ki, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy megújuljon. Naponta kb.300 millió sejtünk pusztul el és
képződik helyette másik és ezen elhaló sejtek a vér sejtes alkotó elemei után nagyrészt a bőrünket alkotó hámsejtek. A folyamatosan megújuló sejteket kell ellátni a szükséges tápanyagokkal, és így természetesen segíteni elő a bőrregeneráló, reprodukáló képességét.

Ehhez a kezeléshez egy kollodiális összetételű,- a vörös vértestnél kb.7000 szer kisebb méretű - testazonos szupertápanyagot használunk, mely tartalmaz minden a sejtek számára szükséges tápanyagot kollodiális formában. 13 féle esszenciális alapvitamint, 14 féle aminosavat, 7 féle test azonos formátumú alapvető ásványi anyagot és 72 ionos és nyomelemet és ultra-nyomelemet valamint elektrolitokat többek között olyan ritkán előfordulókat, mint pl.: germánium, molibdén,
vanádium, stroncium, arany és szelén, stb.
Összesen 91 féle tápanyagot!!

Az élethez tartozó folyamatok jelentős része kolloid rendszerekben zajlik a sejtek belsejében, így a bőrünket létrehozó sejtekben is. A sejthártya félig áteresztő hártya, így a kollodiális anyagok részecskéi akadálytalanul áthatolnak rajta, és közvetlenül táplálják a sejtet. Az általunk bejuttatni kívánt sejttápanyag is kollodiális méretű ezért a bőrre juttatva az gyakorlatilag magától felszívódik a sejtekbe. Biológiai hasznosíthatósági értéke eléri a 97%-ot, ráadásul mivel minden hatóanyag egyszerre van jelen, ezért szinergikus hatások is megvalósulnak!

Ezt a hatásfokot gyakorlatilag egyik kozmetikai termék sem éri el, még akkor sem, ha
természetellenesen különböző gépekkel igyekeznek a bőrbe, sejtekbe préselni!!

A kezelés neve, – ŐSÁSVÁNY - a szupertápanyag összetételére utal, mert a benne levő kollodiális nagyságú szerves kötésű ásványi anyag alkotórész több ezer éve érintetlen növényi lerakódásokból származik, melyet a föld alatt nyernek ki és egy speciális eljárással kollodiális formába alakítva használnak fel. Ez a növényi lerakódás egy kitört vulkán által beborított őserdő maradványa.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Aki megvásárolja a kupont az jogosulttá válik a 3-5-10 alkalmas bérletek 30%-os kedvezményes megvásárlására!


Információ kérés:  'Dr. Mayer László 06/20 975 1714


Bejelentkezés a kezelésre:  Bódiné Anikó 06/20 447 1857


Cím: 1067 Bp. Teréz krt.25. I.em.11. 22-es kód


Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
'Dr. Mayer László
Cég
teszt
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I. em 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére