Mai­Kupon

Lélegezzen szabadon és ismerje meg a himalájai só erejét! Gyógyuljon mellékhatások nélkül! Egy alkalmas 45 perces HIMALYA sóterápia a pestlőrinci Sonoterápia Centrumban, most 1125 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A 45 perces Himalaya Sóterápia kiválóan alkalmas immunrendszerünk megerősítésre, melyre nagy szükségünk van az őszi és téli hűvősebb időszakban. Ezenkivül a sóterápia számos betegség és egészségügyi probléma kezelésben tud kiválóan segíteni. 
A himalájai só mintegy 250 millió évvel ezelőtt keletkezett, amikor az ősóceánt kiszárította a Nap, majd a hátra maradt só megkövesedett. Ahogyan évmilliók alatt a kontinensek kialakultak, a föld mélyén tiszta állapotban maradt só sókristályokba tömörült, magába zárva nyomelemeket és ásványi anyagokat. A só színe az átlátszó fehértől a halvány rózsaszínen át a piros színig terjed attól függően, mennyi a vasoxid-tartalma. A világ egyik legnagyobb sóbányája Pakisztán Punjab tartományában található. Mivel Magyarországon nincsenek természetes sóbarlangok, ezért érdemes kipróbálni a sóterápiát. 

A sós levegő különösen jól alkalmazható bőr- és légúti megbetegedések esetén és számos további betegség enyhítésére is alkalmas, de nagy szerepe van a megelőzésben is. A sóterápiás kezelés  működésének legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgőkre kifejtett hatása, ami megszünteti a gyulladást, helyreállítja a fiziológiai jellemzőket és tisztítja a légzőszervet, a tüdőt. A sóterápia eredményeképpen lényegesen könnyebbé válik a légzés, ami a szervezet egyéb területeinek működését is normalizálja. Nagyon sok esetben a kezelt betegség tünetmentessé válik.

Milyen betegség és egészségügyi probléma esetén javasolt a sóterápia? Alvási zavarok, allergia, asztma, dohányosok tüdőproblémáira, ekcéma, pattanások, pikkelysömör, garatgyulladás, hangszálgyulladás, hörghurut, köhögés, krupp, középfülgyulladás, krónikus megfázás,, légcsőgyulladás, légcsőhurut, mandulagyulladás, orrmelléküreg-gyulladás, szénanátha, szennyezett levegő által okozott problémák, torokgyulladás. 

ELLENJAVALLATOK – MIKOR ÉS KIKNEK NEM JAVASOLT: fertőző betegségek esetén, lázzal járó betegségeknél, kezeletlen magas vérnyomástól szenvedőknél, heveny gyulladásos megbetegedések esetén, daganattal kezelteknél, szívelégtelenség esetén.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás minden esetben szükséges!

Pontos cím: 1181 Budapest, Üllői út 511. I.emelet 5 (2-es kapukód)

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 8-18 óráig

Telefon: 36 1 290 5111, E-mail: info@sonopestlorinc.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sonoterápia Centrum Pestszentlőrinc
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1181 Budapest, Üllői út 511
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére