Mai­Kupon

Lélegezzen szabadon és ismerje meg a himalájai só erejét! Gyógyuljon mellékhatások nélkül! Egy alkalmas 45 perces HIMALYA sóterápia a pestlőrinci Sonoterápia Centrumban, most 1125 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A 45 perces Himalaya Sóterápia kiválóan alkalmas immunrendszerünk megerősítésre, melyre nagy szükségünk van az őszi és téli hűvősebb időszakban. Ezenkivül a sóterápia számos betegség és egészségügyi probléma kezelésben tud kiválóan segíteni. 
A himalájai só mintegy 250 millió évvel ezelőtt keletkezett, amikor az ősóceánt kiszárította a Nap, majd a hátra maradt só megkövesedett. Ahogyan évmilliók alatt a kontinensek kialakultak, a föld mélyén tiszta állapotban maradt só sókristályokba tömörült, magába zárva nyomelemeket és ásványi anyagokat. A só színe az átlátszó fehértől a halvány rózsaszínen át a piros színig terjed attól függően, mennyi a vasoxid-tartalma. A világ egyik legnagyobb sóbányája Pakisztán Punjab tartományában található. Mivel Magyarországon nincsenek természetes sóbarlangok, ezért érdemes kipróbálni a sóterápiát. 

A sós levegő különösen jól alkalmazható bőr- és légúti megbetegedések esetén és számos további betegség enyhítésére is alkalmas, de nagy szerepe van a megelőzésben is. A sóterápiás kezelés  működésének legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgőkre kifejtett hatása, ami megszünteti a gyulladást, helyreállítja a fiziológiai jellemzőket és tisztítja a légzőszervet, a tüdőt. A sóterápia eredményeképpen lényegesen könnyebbé válik a légzés, ami a szervezet egyéb területeinek működését is normalizálja. Nagyon sok esetben a kezelt betegség tünetmentessé válik.

Milyen betegség és egészségügyi probléma esetén javasolt a sóterápia? Alvási zavarok, allergia, asztma, dohányosok tüdőproblémáira, ekcéma, pattanások, pikkelysömör, garatgyulladás, hangszálgyulladás, hörghurut, köhögés, krupp, középfülgyulladás, krónikus megfázás,, légcsőgyulladás, légcsőhurut, mandulagyulladás, orrmelléküreg-gyulladás, szénanátha, szennyezett levegő által okozott problémák, torokgyulladás. 

ELLENJAVALLATOK – MIKOR ÉS KIKNEK NEM JAVASOLT: fertőző betegségek esetén, lázzal járó betegségeknél, kezeletlen magas vérnyomástól szenvedőknél, heveny gyulladásos megbetegedések esetén, daganattal kezelteknél, szívelégtelenség esetén.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás minden esetben szükséges!

Pontos cím: 1181 Budapest, Üllői út 511. I.emelet 5 (2-es kapukód)

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 8-18 óráig

Telefon: 36 1 290 5111, E-mail: info@sonopestlorinc.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sonoterápia Centrum Pestszentlőrinc
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1181 Budapest, Üllői út 511
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére