Mai­Kupon

Kategóriák

Lélek gyógyítás: Életcél meghatározás, Átok vizsgálat, Rontás vizsgálat, Szerelmi kötés vizsgálat: 11 000 Ft helyett 4 000 Ft. Most fizetendő: 1 400 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Életcél meghatározása életcél kártyával, Angyali sugallat segítségével. Személyre szabott vizsgálattal állapítom meg, hogy van-e átok, rontás, szerelmi kötés Önön, ami negatívan befolyásolja az életét.A leggyakrabban a következő kérdést szokták feltenni az emberek:"Mi az életcélom?"

 

Miden ember célja egyformán fontos. Ha célunkon dolgozunk, életünk minden területe gyógyul.Boldogabbnak és egészségesebbnek érezzük magunkat. Még a pénzügyi helyzetünk is jobbra fordul.

 

Ezzel szemben, ha nem az elhivatottságunkat követve dolgozunk, krónikus, enyhe szorongást érzünk, mert tudat alatt tudjuk, hogy célt tévesztettünk. Ez gyakran függőségekhez és más, egészségtelen viselkedésformákhoz vezet.

 

A születésed előtt együtt dolgoztál az angyalaiddal, hogy egy olyan életküldetést tervezz magadnak, amely segít másokon és a szellemi fejlődésed biztosítja.. Ez a szerep lelki fejlődést is biztosít, és garantálja, hogy teljes mértékű támogatást kapj feladatod végzése közben. 

Ha ismered a célodat, az életed harmonikus és gazdag lesz a szó legtágabb értelmében. Doreen Virtue kártyái pontos és megbízható útmutatást adnak, hogy fölfedezhesd hivatásbeli és spirituális utadat.


Mind a 44  kártyalap az angyaloktól származó üzeneteket tartalmaz, amelyek az életcéloddal kapcsolatosak..Különböző küldetésformákat mutatnak be annak érdekébe, hogy meglátásokat kapj a lelked által választott útról.

 

A kártyák használata egy ősi, hagyományos módszer, amelynek a segítségével kapcsolatot teremthetünk az angyalokkal és az arkangyalokkal.

 

A kártyák értékes meglátásokkal szolgálhatnak számodra.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat feltételei: Minden esetben előre bejelentkezés szükséges a 06-70 588 66 94 es telefonszámon. Szolgáltatás időpontja: szerda 14-20-óráig.

Szolgáltató: Holczer Molnár Betty 

 A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható,

csak a fenti ajánlatra érvényes.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Van Egy Hely Életenergia Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1088 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére