Mai­Kupon

Lélekemelő meditációs masszázs 90 percben 10.000 Ft helyett 3.990 Ft-ért a Napszépe Szépségszalonban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Valljuk be őszintén, mindenki idegeskedik valami miatt. Az élet csupa stressz. Magánéleti problémák, munkahelyi gondok, anyagi mélypont. Ugye sajnos Neked is ismerős? Szerencsére most itt van rá a nagyszerű lehetőség, hogy letehesd terheid és hagyd, hogy lelked az univerzum erejével teljen meg. A vezetett meditáció és a masszázs egymással teljes összhangban segít a blokkok, akadályok feloldásában és a teljes testi-lelki megújulásban, felfrissülésben. A Napszépe Szépségszalonban sok szeretettel vár téged Száki Anikó, egy munkáját 13 éves gyakorlattal végző profi szakember. Ez egy olyan spirituális kezelés, ahol a lélek és a test stresszblokkjait oldom a meditáció és a masszázs "ötvözetével".  A kezelés folyamán az OK - OKOZATI összefüggéseket tárjuk fel, majd a felismerést követően a negatív energiákból  (stresszblokkokból) pozitív energiákat teremtünk. Minden egyes alkalommal közelebb kerülhetünk ÖNMAGUNKHOZ! Bizonyos esetekben előzőéletbeli problémák nehezítik a jelen életünket azonban, a MEDITÁCIÓS MASSZÁZS alkalmával ezekre is ráláthatunk. 
Ez egy olyan módosult tudatállapot, ahol a "NAGYMEDVE SZELLEMÉNEK" segítségével intuíciókon, szimbólumokon, előző életeken keresztül megismerhetjük ÖNMAGUNKAT.
A VILÁGBAN MINDEN OKKAL TÖRTÉNIK ÉS A CSELEKEDETEINKNEK KÖVETKEZMÉNYE VAN! Ezen összefüggések felismerésében segít a fenti kezelés! (Mi?, miért?, milyen okból történt az életemben? - ezekre kapunk választ!)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szalon gyorsan és könnyen megközelíthető mindössze pár percre a Móricz Zsigmond körtértől a 4/6 os villamossal a Budafoki úti megállótól 2 percre, vagy a 86os busszal, rögtön a megállóban.

Telefonos időpontegyeztetés szükséges Száki Anikónál: 0620/ 9 641 978 telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Napszépe Szépségszalon
Cég
Moldi-Gold Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1115 Budapest, Budafoki út 51.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére