Mai­Kupon

Lendülj formába! Alakformálás + Izomépítés + Fogyás + Feszesedés + Rehabilitáció: Speedfitness: 12 alkalmas bérlet: 45 000 Ft helyett 15 500 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!AJÁNLJUK, MERT: 15 perc alatt 1 óra konditermi edzésnek megfelelő izommunkát tudsz elvégezni, a váltóárammal keltett erős izomstimuláció miatt. Amit az edzőteremben 2-3 hónap alatt érsz el, itt már 2-3 hét alatt is realizálhatsz.Két helyszínen.Egy újabb célcsoportot is szeretnénk  meghódítani, mégpedig azokat az embereket, akik hátfájással, inkontinenciával, ízületi problémákkal küzdenek, baleset utáni rehabilitációra van szükségük vagy egyszerűen csak a közérzetükön szeretnének javítani.

Gondolunk az idősebb korosztályra, akiknek nem okvetlenül a bombázó alak elérése a cél, sokkal inkább a vitalitás megtartása és a pénztárcájuk kímélése. A tapasztalat azt mutatja, hogy heti egyszeri edzés is kiválóan alkalmas arra, hogy feszesítsük testünket, erősítsük izomzatunkat, növeljük erőnlétünket, állóképességünket és javítsuk általános közérzetünket.


Egy edzés ára a következőket tartalmazza:

  • 2 heti : x 20 perc edzés
  • edzőruha használatát  
  • Személyi edző-t. Az edzés végig személyi edző felügyelete mellett zajlik, az edző a testreszabott mozdulatokkal, gyakorlatokkal segíti az egyéni célok elérését.
  • zuhanyozási lehetőségAz ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Budapest: 8 ker:  Üllői út 9 - Kálvin térnél: 70/ 3969515

+             5 ker:  Hold utca 9.

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70/ 3970228 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Easy Train Fogyasztó és Alakformáló Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1054 Budapest, Hold utca 9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére