Mai­Kupon

Lepd meg magad vagy szeretted: Portfólió fotózás profi sminkessel és stylisttal: 50 000 Ft helyett 23 990 Ft-ért. AJÁNDÉK KUPON.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha szeretnéd meglepni magad,párodat,családodat vagy barátaidat egy rólad készült profi sorozattal akkor nálunk a helyed! :) Egy nő sosem lesz teljesen elégedett a külsejével, de egy profi portfólió azért már nagyon közel vihet hozzá! Profi Stylist, Fotós, és Sminkes segít abban,hogy a legjobbat hozd ki magadból. Mitől más ez a fotózás kupon?

Lássuk be, tükörben pózolva mobillal lehet csinálni egy-két képet a facebook profilodba, de az azért mégsem az igazi! A nyaralós képek már nem rosszak, általában van hozzájuk valami laza tengerpartos háttér, de ott meg kusza a hajad és a sminked sem az igazi. Az igazolványképeidről meg ne is beszéljünk! :)


És akkor most eljött a te időd!!! Bízd a dolgot olyanokra , akik ehhez a legjobban értenek. Profi stylist, sminkes, fotós, stúdió‐felszerelés, utómunkálatok, egyszóval egy tökéletes csapat, amely tudja, hogyan hozza ki belőled a lehető legjobbat. Ráadásul mindez egy barátságos környezetben, kellemes hangulatban, igazi baráti légkörben valósul meg. Egy olyan helyen ahová akár csupán egy jó kávéra is szívesen beugrana az ember. Hiszen a képek egy belvárosi lakásból kialakított stúdióban kerülnek megvalósításra. Minden egyes rezdülést a stúdió stylistja kísér szemmel.

Ha pedig meglepnéd a fa alatt szeretteid, vagy a barátnőd/barátod vagy netalán születésnapja, névnapja, évforduló, közeleg, itt a megfelelő alkalom, hogy valami különlegeset kapjon tőled!

A kupon tartalma:

  • 25db retusált képet adunk át CD-n (ebből: 5db extra effektes)
  • A fotózáshoz profi stylistot és sminkest biztosítunk (ruhához illő sminkkel), akik neves hazai fotósokkal dolgoztak együtt s már számos hazai és külföldi divatmegjelenésekkel gazdagították a hazai és külföldi divatmagazinok oldalait

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat feltételei

Jelentkezés e‐mailben vagy telefonon: bb.babystyle@gmail.com  és (06‐20) 469‐0254

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

 

Weboldal

blueberrybaby.hu

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Blueberry Style and Foto
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Izabella utca 65
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére