Mai­Kupon

LEPD MEG PÁROD ÉS SZERETTEID EGYEDI AJÁNDÉKKAL VALENTIN NAP ALKALMÁBÓL! VÁLASZTHATÓ NÉVRESZÓLÓ HÍMZETT TÖRÖLKÖZŐ SZETT, HOGY A SZERELMED MINDIG VELED LEGYEN! 9.990 Ft helyett most csak 4.995 Ft-ért az Egyedi Takarótól!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ez egy igazán különleges, Valentin napi egyedi ajándék a szerelmednek. Üzenj neki, mondd el, hogy mindig szeretni fogod! A kiváló minőségű törölköző szetten a szerelmed neve, és az örök szerelmi üzenet található meg. Ez egy egyszerű, de nagyszerű különleges Valentin napi ajándék, ami csak Rólad és Róla szól. Ezt az ajándékot mindenki szeretni, és használni is fogja, hiszen lehetővé teszi, hogy mindig együtt lehessetek, mert minden kéztörlésnél, zuhanyzásnál TE vagy vele! :) Légy egyedi! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb üzenetet. Tedd színesebbé a hétköznapokat, a wellness hétvégéket, tedd gyengéddé a pillanatot! A törölköző szett kiválóan alkalmas Valentin napra, névnapra, születésnapra, vagy akár egy különleges esküvői ajándéknak is! A szett tartalmazza:

- 1 db 30X50 cm hímzett (szivecskés vagy monogramozott ) arctörlő

- 1 db 50X100 cm hímzett kéztörlő 

- 1 db 70X140 cm hímzett fürdőlepedő

Az arctörlőnél a választható hímzés: 1: szív    2: monogram
A törölközőknél választható hímzés: 1. LOVE + Always & Forever  2. NÉV + Always & Forever
A név és az üzenet színe tetszőlegesen megválasztható!
Az akciós törölköző szett csak és kizárólag 400 grammos, nyírt szőrű FEHÉR frottír törölközőben rendelhető!
Amennyiben a törölközőre extra mintát vagy feliratot szeretnél, az feláras, az összeget személyes átvételkor, a helyszínen tudod rendezni.
A törölközők csak és kizárólag a megrendelő kérésére, a megrendelő igényei szerint vannak lehímezve! A kupon megvásárlása után, a rendelést e-mailen kell leadni. A rendelés visszaigazolása után a termék legyártása 5 munkanapot vesz igénybe! Ezt kérjük figyelembe venni!
Személyes átvétel, csak és kizárólag időpont egyeztetés után, a termék elkészültekor átvehető itt: 1043, Budapest, Aradi utca 5.
GLS futárszolgálattal 1100 HUF az ország bármely területére.


A rendeléshez szükséges információk:

Megrendelő neve:
Kuponszám:
- 30X50 arctörlő hímzése (szív vagy monogram): 
Monogram színe:
Írott/nyomtatott:
- 50X100 hímzett FEHÉR kéztörlő:
Felirat(LOVE vagy NÉV):
Felirat színe:
Always &forever színe:
- 100X150 hímzett fürdőlepedő:
Felirat(LOVE vagy NÉV):
Felirat színe:
Always &forever színe:
Személyes átvétel vagy GLS futárszolgálattal

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

FONTOS!
A termék nincs készleten! Minden termék a rendelés leadása után készül el, a megrendelő kérésére! Az akció keretében a 400 grammos FEHÉR törölköző szett vesz részt! A kupon beváltási határideje 2013.02.28. Személyes átvétel, csak és kizárólag időpontegyeztetés után. GLS futárszolgálat 1100 HUF.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egyedi Takaró
Cég
Sladky Jenő
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1043 Budpaest, Aradi utca 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére