Mai­Kupon

Lézeres száj- és szemöldöktetoválás eltávolítás most 50% kedvezménnyel, 20.000 Ft helyett csak 10.000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tetoválások eltávolítása:


A Q-kapcsolt zafír ND YAG lézer készülék (magasabb energia tartományban, Q-switch üzemmódban) alkalmas a tetoválások heg nélküli eltávolítására. A lézer igen nagy energiát képes kibocsátani, de azt csak olyan erősséggel adagolhatjuk a kezelés során, hogy a festék molekulák körül a bőr ne melegedjen fel túlságosan. A lézerenergia különböző festékekre különbözően is hat.  Egyes (anilin) festékekben a kettős kötéseket bontja a nagy energiájú fénysugár. Ezáltal a festék színtelenné válik. Más hosszabb molekulájú festékeket pedig fragmentál (feldarabol) és a fehérvérsejtek számára  hozzáférhetővé teszi, majd ezek a sejtek  takarítják el szervezetünkből a festék maradványait.Ahhoz, hogy a legjobb hatást érjük el a legkevesebb kezeléssel, Te is segíthetsz! Hogyan? Néhány olyan apróságnak tűnő tényezőre hívjuk fel a figyelmed, melyekkel fokozhatod a lézerkezelés hatásfokát. A bőrünk színe részben örökölt tulajdonságunk és bőrünk színe testtájanként is változó. A napozás és a szolárium viszont erősen barnítja bőrünk színét azáltal, hogy a bőrfesték termelését serkenti a festéksejtekben.  Javasoljuk, hogy lézerkezelés előtt legalább két hétig ne napozz, ne szoláriumozz!

Érthető, hogy a szükséges kezelések száma függ a használt tetováló festék anyagától, mennyiségétől és az egymásra helyezett festékrétegek számától.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltási helye:

Budapest, 1203, Szent Erzsébet tér 15.

Bejelentkezés szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Emmtek Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1203 Budapest, Szent Erzsébet tér 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére