Mai­Kupon

Lochness Pub akciós ajánlata 4 korsó Hoegaarden búzasör, 4* 4 cl Márkházi pálinka + 4 snack. Most 5.760.- Ft helyett 3.450.-Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lochness Pub mérsékelt árakkal várja vendégeit, de ezzel a kuponnal még nagyobb kedvezménnyel tudsz fogyasztani. 4 korsó prémium Hoegaarden csapolt búzasör mellé 4* 4 cl, Márkházi pálinkát guríthattok le és most 4 csomag földimogyoró is jár a csomagba. 

Jó kedvvel hangolódjatok rá már a Lochnessben az esti bulira most hihetetlenül kedvező áron! A hely az V. kerületi Szerb utca egyik pirosas, galériázott gyöngyszeme. A rekonstrukciós munkálatok már befejeződtek, aki biciklivel közelít, triálosra veheti a figurát, de ezért az átmeneti kellemetlenségért kárpótol a hely tényleg angol (skót) kocsmákat idéző hangulata, ráadásul végre abszolút nem „romkocsmás” sör árakért.Egy mende-monda azt mondja, hogy az ELTE ÁJK épületének tövében néha megfordul Nessie, a Loch Ness-i szörny, ha a skót felföldön már unja a banánt, mert ott mindenki őt lesi. A Loch Ness Pub hangulatos. Szinte kedvem támadna a skót Rangersnek a Manchester United ellenében egy meccs erejéig üvöltve szurkolni, ír Guinnesst vedelni, és a végén szaladni a vérszomjas brit huligánok elől. Bár az árak belvárosiak, cserébe minőségi italokat csapolnak, a minőségi italokhoz tartozó minőségi poharakba. 

Ha megkaptad a napi betevő söröcskét és helyet foglalsz rögtön végig lehet szemlélni a nem mindennapi keksz gyűjteményt és mivel bőven akad a hazai sör gyártók kollekcióiból is, még nosztalgiázhatsz is egy kicsit.

A jó kocsmahangulat mellé legalább kaptunk egy kis szelet Skóciát is a sör mellé.

Hoegaarden búzasör 0,5 dl                                                                                        580.- Ft

Hoegaarden egy fehér sör, mely korianderrel és narancshéjjal van fűszerezve. Szűretlen és ezért zavaros megjelenésű. Alkoholtartalma 4,9%

Márkházi pálinka barack(45°),körte(45°), szilva(47°), cigánymeggy(47°),

sárga muskotály szőlő(45°)                                                                                       600.- Ft

A Márkházi pálinkaház egy baráti társaságból nőtt ki, az alapító tagokat évtizedes barátág fűzi össze. A közös kalandok alkalmat adtak a pálinkafogyasztás és készítés területén összességében 100 év tapasztalat gyűjtésére, amelyet palackba zártak.

Főldimogyoró                                                                                                           260.- Ft

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig:      10-24 óráig

Szombat, Vasárnap:  14-23 óráig

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
LochNess Pub
Telefon
Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Szerb utca 17.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére