Mai­Kupon

Lógó bőr a karon? Felejtsd el! Löttyedt combok? Már a múlté! Most 42.000 Ft helyett 12600 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Meg vagy elégedve a formáddal, de még van egy kis "javítani " való. Mondjuk feszesebb belső combokat szeretnél?
Esetleg "denevérizmaidat" cserélnéd el, egy formásabb feszesebb felkarra?

Akkor ezt a csomagot a kavitációs ultrhanggal, izomépítéssel és kompressziós kezeléssel neked találtuk ki. Az akciós ár 2 alkalmat foglal magába. Minden vásárlónak 2000Ft értékű titok ajándék jár. Az ajándékról csak annyit árulunk el, hogy egy olyan különleges dolog amit nem kell bevenni, megenni, meginni, mégis hatékonyan hat a méregteleniítési folyamatokra. Segít, hogy a nehezen leadott kilók ne jöjjenek vissza, illetve hozzásegít a további fogyáshoz.

Most már jöhet a strand, a bikini, az ujjatlan ruha. Mindenhol és mindenben jól fogod érezni magad!A kezelést fókuszált, külön erre a problémára programozott kavitációs ultrahangos kezeléssel kezdjük. Ezt a programot a gép memóriájából választjuk ki. Ezután izomépités következik. Ehhez az izommunkához energiára van szükség, amit az itt található, nem kivánatos zsírsejtek szolgáltatnak.
A kezelés koronája a kompressziós tekercselés, amit egy nagy hatékonyságú feszesítő  krém bemasszírozása előz meg.

 

Mi az a Kavitáció?

Az ultrahangos kavitáció az orvos-esztétika egyik legújabb és leghatékonyabb alakformáló eljárása. A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre. Mivel a folyadék több fázison megy át, a zsírsejtek növekednek és csökkennek, végül szétpukkannak, kibocsátva a vizet és a zsírt Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. A kavitációs technológiával a zsírleszíváshoz hasonló eredmények érhetők el.

 

Mit érez a kezelés alatt?

A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. A kúra alatt a szokásos napi tevékenységét zavartalanul folytathatja, nincs szükség kompressz fáslizásra. A kezelt bőrfelszínen nem alakulnak ki bevérzések,, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésének pillanatától egyértelműen csak pozitív lesz.

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás eljárás olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik a normál, illetve az enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak, és szeretnének megszabadulni a has, csípő, fenék, comb, illetve kar területén felhalmozódott zsírrétegtől.

Milyen céllal használható a kavitáció?

-Lokális tartós zsírbontás

-Cellulitos bőrkép enyhítése, illetve megszüntetése

-Testformálás, testszobrászat

-Testkörfogat csökkentés

-Karcsúsítás, feszesítés

-Szülés és zsírleszívás utánni újraformálás

Előnyök:

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Előnye az egyéb testkezelésekhez képest, hogy a zsírsejtek nem csak méretben csökkennek, hanem a számuk csökken, ezért a hatás hosszantartó.

Nem kell altatás, nincs fájdalom, nem invazív, nincs sebészeti beavatkozás, nincs heg, nincs kockázat.

Ez az alakformálási módszer, mely nagy intenzitású, fókuszált ultrahanggal dolgozik, roncsolja a szubkután zsírsejteket. A készülékek zsírbontó képessége fordítottan arányos a frekvencia nagyságával.

 

A látvány magáért beszél!
A kezelés 90 perc/ karok és külön 90 perc a combok. Egy kupon egy testtájra használható fel. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelések külön időpontban történnek! A kupon felhasználhatósága 2012. május 31. A 2 alkalmas bérlet vagy a karra, vagy a combra vonatkozik, ez külö-külön választható, de több kupont is vehetsz, így mindkettőt igénybe veheted. A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szüskéges a +36 20 9566433

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 63.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére