Mai­Kupon

LPG CELLULITISZ Alakformálás Felsőfokon! Bőrfeszesítő, alakformáló kezelés 3 alkalom 5200Ft-ért 22000Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ki ne akarna szép, feszes bőrt és megszabadulni a cellulitisztől? Ajánlatunk lehetőséget ad arra, hogy elégedett lehess testeddel. Az LPG Cellulitisz kezelés az egyik leghatékonyabb módja a cellulit illetve a narancsbőr csökkentésének, a bőr feszesítésének. Zsírtörő, feszesítő, fogyasztó, narancsbőr kezelő hatása világelső a testkezelésben, alakformálásban!

Lepd meg magad vagy szeretteid egy alakformáló kezeléssel, akár karácsonyra!

Intsünk búcsút a problémás bőrnek!Az LPG kezelés megoldást ad azokra a problémákra, amelyeket a fogyókúra és a rendszeres mozgás sem tud már kezelni.

Az  LPG  Cellulitisz  egy  vákuumos bőrfeszesítő, bőrátlag javító, alakformáló  és  cellulitisz  kezelő  készülék. Alkalmazása során  segít  a  bőr  és  a  kötőszövet rugalmasságának helyreállításában, csökkenti a narancsbőr mértékét és látványosan formálja a  testet, gyorsítja a  nyirokfolyadék áramlását és  fokozza a  szövetek vérellátását, serkentve  ezzel a  sejtszintű  tápanyag és oxigén ellátását. Csökkenti a szöveti ödémákat. A kezelések nemhogy fájdalmat nem okoznak, kifejezetten kellemesek. 

Az LPG technika szabadalmaztatott módszer, amely során a készülék kezelőfeje hullám formájában beszívja a bőrt, majd elengedi azt. A motorizált hengerek különböző sebeséggel, egymástól függetlenül, azonos vagy ellentétes irányban mozognak, a bőr állapotától függően. A program intenzitása személyre szabható. Ezzel a módszerrel a striás csíkokat is halványítani tudjuk. A kezelés időtartama kb. 30 perc.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos bejelentkezés szükséges a 0630/6088228-as telefonszámon.

Szalonunk könnyen megközelíthető:

Bosnyák térről: 7-es busz,

Stadionoktól: 77-es troli,

Örs Vezér térről: 82-es busz.

Ingyenes parkolás.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Egressy út 113/E
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére