Mai­Kupon

Luxus design elérhető áron.
Különleges egyedi domborműves "Bio" 3D falpanel.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A 3D falpanel alapvetően forradalmasíthatja a belső építészetet. A hagyományos falfelújítási technikákkal ellentétben a 21 század dizájn építőanyagává vált. A 3D falpanelt legtöbbször térhatású falra, térelválasztó, díszítő elemként építik be nagyobb belterületű helyiségekbe, szállodákban, szépségstúdiókba. Fogadóhelyiségekben dekorációs falfelületként is funkcionálhat, de alkalmazható rendezvények, önálló dekorációs elemeként is, de akár kirakatok háttereként is mutatós.

A kedvezményes ár/négyzetméterben értendő (12.500.-/m2)

50 különböző minta közül lehet választani!!!Különleges egyedi domborműves mintázataival változatos, látványos, különböző stílusú enteriőr alakítható. Akár a saját otthonunkban, a régi falak felújításához, térelosztáshoz, de falvédő kiváltására is alkalmas.De felhasználható még egyéb más akár bankok, ügyfélfogadók helyiségeiben.

Eltér a megszokott formáktól, szinte bárhova használható, könnyű,- gyors,- tiszta a felrakása.

Természetes növényi rost alapanyagú, környezetre káros anyagot nem tartalmaz, préseléssel készül, ami nagy ellenálló képességet biztosít.Könnyű fajsúlyú, melynek köszönhetően nem terheli a falfelületet, például a térelválasztó alapanyagául szolgáló gipszkartont. A növényi rostok mentesek mindenféle egészségre káros anyagoktól, ezért ideális az allergiás megbetegedéssel küszködők otthonának kialakításánál.

Az egyik legújabb fűtési formához tartozik a falfűtés, amelynek burkolásához kitűnően alkalmazható a 3D falpanel, mely biztonságos, megfelelő felületkezeléssel tűzálló, és nem utolsó sorban kitűnően alkalmazható fürdőszobákban, konyhákban, ahol a nedvesség állandóan jelen van. Az itteni alkalmazásához előzőleg vízálló felületkezelést kell elvégezni. Egészségesebb, tisztább, változatosabb.

Alapszíne natúr, így bármilyen színre festhető, amivel még fokozható a látvány egyedisége.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. február 15-ig,, beváltható 2012. március 16-ig!

Időpont egyeztetés szükséges!!!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Exact Home Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Bajcsy Zsilinszky utca 76
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére