Mai­Kupon

Kategóriák

Luxus, gyógy, és ortopéd matracok, párnák, takarók, topperek 20% kedvezménnyel az aime gyógymatrac szakértőtől!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A boltban található bármely matracra, párnára, takaróra, topperre a kupon felmutatója 20% kedvezményt kap. Ha ágykeretet is szeretnél vásárolni, annak árából is kapsz 15% kedvezményt. Reggelente fáj a hátad, összetörve ébredsz? Ideje lenne matracot cserélned!
Nem tudsz eligazodni a rengeteg féle-fajta matrac között? Nem tudsz dönteni, melyik is lenne a legjobb számodra?
Akkor menjél el az AIME matracboltba, ahol személyre szabott ajánlatot kapsz, és pontosan megmondják, melyik matrac a legmegfelelőbb számodra.
Ezzel a kuponnal 20% kedvezményt kapsz a matrac, párna, takaró, topper árából és ha még ágykeretet is vásárolsz, annak az árából is kapsz 15% kedvezményt.

Tehát, ha mondjuk neked a Mattuum Aeromed 80x200 cm-es matrac kell, mely 34.900 Ft-ba kerül, akkor azt Te megkapod 27.900 Ft-ért!

A matracok angol, német és belga bioszintetikus alapanyagokból készülnek. E termékek nemcsak az EU-nomenklaturáknak, hanem a Svájci Egészségügyi Hatóságok által megkövetelt rendkívül szigorú előírásoknak is megfelelnek. 

A BIOSZINTETIKUS RENDSZER egy KÖVETELMÉNYRENDSZER, mely a gyártási technológiával, valamint a felhasznált alapanyagokkal kapcsolatban rendelkezik. 

Így e különleges és kiváló gyógymatracok használata során toxikus vagy egyéb káros hatások kockázata teljességgel kizárt. 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. november 5-ig,, beváltható 2013. november 20-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

 

A már akciós termékeknél a nagyobb kedvezményt veszik figyelembe vásárláskor.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
AIME
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Ferenc körút 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére