Mai­Kupon

Luxus kényeztetés a kezeknek: SPA manikűr + (tartós)gél-lakkozás, a színpalettáról választott színnel: 5 350 Ft helyett 2 500 Ft-ért. Neked, és AJÁNDÉKNAK is hasznos kupon. Szép kezek az ünnepekre.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!SPA manikűr: egy luxusápolás az egész kéznek. Tartalmaz: áztatást illatos kézfürdőben, a körmök formázását, körömbőr feltolását és/vagy eltávolítását, a kéz bőrének finom peelingjét (radírozását), egy vanilia-jázmin illatú kollagénes pakolást, frissítő/lazító kézmasszázs. Ezután a regeneráló, tápláló "simogatás" után a körmeidet az általad választott színnel "tartós-lakkozzuk, azaz egy UV fényre 2 perc alatt kötő gél-lakkal vonjuk be, mely 2-3 hétig is tart! Időtartama: 30-40 perc.


Ápolt, puha tapintású, szép kézbőrt VAGY tartós lakkozást, ami hetekig ékesíti a körmeidet?
Nos, nem kell választani, mert most mindkettőt megkaphatod!
 
A kupon ára tartalmaz egy bőrmegújító, ápoló SPA kezelést (körömformázás, körömbőrkezelés, bőrradírozás, mélyhidratáló pakolás és lazító/frissítő kézmasszázs) ÉS egy hetekig tartós (egyszínű) gél lakkozást - sok-sok választható színből!
(az ár nem tartalmazza az esetlegesen már meglévő, régi gél-lakk eltávolítását!)"
 

Télen, bár kevesebb a napfény, a hidegtől hamarabb "öregszik" el a kéz, a vastag lábbelikben hamarabb fárad, gémberedik el a láb. Ilyenkor érdesebbé válik az érintésünk, csorbul a szépségünk. Ugyan a kesztyű, zokni ápol és eltakar, de ezeket sem viselhetjük mindig mindenhol. Pláne vendégségben vagy a hálószobában nem! :-)

A körmeidet egyenletesre, fényesre és egészségesre manikűrözik, miközben te a lehető legnagyobb kényelemben relaxálhatsz. Amikor az időjárás a legzordabb, akkor igazán szükségünk van a kíméletes ápolásra. A SPA kezelésekről azt érdemes tudni, hogy különféle gyógyvizek, óceánok, tengerek élővilágának, ásványianyag-tartalmának kivonatát tartalmazó alapanyagokkal történik.

Miután a körmeid tökéletesre manikűrözik, a kezeid bőrét magas hatóanyag-tartalmú, a sejtekig hidratáló elixírekkel keltik életre. 
Nem fogsz ráismerni eddigi "krokodil mancsaidra". Azért krokodil, mert legalább olyan repedezetté válhat a kéz a hidegtől, mint, amilyen ennek az állatnak a bőre. Ezzel nemcsak az a gond, hogy nem esztétikus, de a száraz, repedezett kéz érzékenyebb a fertőzésekre is, mivel a bacik könnyen befurakodnak a repedéseken keresztül.

A SPA kezelés nemcsak egészségessé és széppé teszi a kacsóidat, de a lelkednek is jót tesz, ahogyfinoman belemasszírozzák a "bársony-érzetét" a bőrödbe. Ezután a regeneráló, tápláló "simogatás" után a körmeidet az általad választott színnel "tartós-lakkozzuk, azaz egy UV fényre 2 perc alatt kötő gél-lakkal vonjuk be, mely 2-3 hétig is tart!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges: 70  4525507

H-P: 9-18

 
Amennyiben a vendég az előre megbeszélt időpontot akadályoztatása esetén min. 12 órával előbb nem mondja le, úgy a kupon felhasználtnak tekintendő.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Linda SPA kuckója
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1043 Budapest, Kassai utca 25
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére