Mai­Kupon

Luxus Komplex Minőségi SPA Pedikűr!
Aromaterápiás lábáztatás, pedikűr,polírozás, radírozás, talpmasszázs ,pakolás,lakkozás,relaxáló zene.
A nyugalom ligetében 3900Ft-ért az Öné lehet!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ajándékozd meg magad egy extra kényeztetéssel, mert most ezt féláron megteheted.Beauty Point Relax Szépségstúdióm nagy hangsúlyt fektet a kezek és lábak szakszerű ápolására.A kéz mellett a lábunk karbantartására, egészségesen tartására nagyon nagy szükségünk van.  Az SPA Luxus pedikür kezelés ideje kb.1.5 órát vesz igénybe ,,A kép a szalonban készült!,,A láb a márványkövekkel beépített gránit lábáztatóban, az aromás, sós,gyógynövényes  /GEHWOL/ professionális termékkel  vízben pihen.A pedikűrözés kényelmes, hátradönthető, emelhető, lábtartós székben történik. 

 

Szakemberünk segítségével kiemelhetjük a tyúkszemet, körömbenövéseket gyógyíthatunk, repedezett sarkokat kezelünk, valamint a frissítő masszázs vár a gyógyulni váró fájós, fáradt lábakra. E szolgáltatásunk tartalmazza a láb leradírozását, majd alaposan lemossuk melegvizes törülközővel a kezelt felütetet.


A lábakat térdig megmasszírozzuk, majd egy hidratáló bőrpuhító pakolást teszünk fel, speciális fóliával betekerjük, majd  egy lábtyűt húzunk rá. A vendég így még lazít 20-30 percet majd lakkozás következik. A kezelés végén olyan lesz a bőre, mint a babáé.


 

 

Kezeléseink alatt halk, relaxáló zene szól, a csendes, gyertyafényes tevékenységgel, tea kínálatával szeretnénk fokozni a hatást, mellyel kikapcsolódhatnak, maguk mögött hagyhatják rohanó világunkat. Mindezek segítségével biztosítjuk vendégeink testi és lelki felfrissülését.

Stúdióm számára a legfontosabb, hogy vendégeink ne csak szépen és ápoltan távozzanak a kezelés után, hanem szolgáltatásaink között megkapják egészségük megtartásához, megóvásához szükséges kezeléseket, egyszerűen úgy érezzék magukat, mintha kicserélték volna.


Keresztesi Ildikó

25 éve pedikűrös,szalonvezető!


A szalon további szolgáltatásai:

testmasszázs,kozmetika,manikűr,infraszauna,testkezelések,géllakozás.

grafológia,asztrológia,numerológia,jóslás.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

 Telefonos bejelentkezés szükséges!

 T/321-05-38 vagy  06/20-92-67139

 Augusztus 20-26-ig szabadságon vagyok.

 Keresztesi Ildikó

 Beauty Point Relax Stúdió

 Saját részre 1 kupon, ajándékba 3 kupon vásárolható az ajándékozott nevére.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beauty Point Relax Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1068 Budapest, Városligeti fasor 8/c.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére