Mai­Kupon

MADONNA HAJHOSSZABBÍTÁS: VÁLTOZZ HERCEGNŐVÉ 3 óra alatt Kelemen Anna ajánlásával!
Valentinnapi álom..... Szépség ajándékba…. a Madonna Szalonban 18000Ft helyett 8500Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A romantikus filmek hősnői gyönyörű dús, hosszú hajzuhataggal rabolják el a főhős szívét. Mi nők szeretjük változtatni külsőnket, néha csak megyünk egy-egy trend után, néha életünkben bekövetkezett változás hatására szánjuk el magunkat drasztikus frizuraváltásra. A változtatás lehetősége a miénk. Rövid vagy hosszú haj? Lehetőséged van váltogatni is. Saját hajad egészségére vigyázni. A Madonna Szépségközpont ajánlata Valentin Napra!Gyönyörű dús és hosszú haj Kristály Keratinos hő illesztéssel, pár óra alatt a Madonna Szépségközpontban! Hajdúsítás most 53%-os kedvezménnyel csak 8500 Ft, teljes hajhosszabbítás pedig 17 000 Ft! Kelemen Anna ajánlásával!


Hajdúsítás kristály keratinos hő illesztéssel

  • 2 kupon megvásárlásával teljes hajhosszabbításra (100 tincses) leszel jogosult
  • A keratinos hő illesztés az egyik legkíméletesebb és legtermészetesebb hatást keltő módszer
  • A legkímélőbb hajhosszabbító módszer
  • Serkentő hatással lehet a saját haj növekedésére is
  • A kezelés előtt a helyszínen hajmosás nem javasolt
  • Az otthoni hajmosásnál a kezelés előtt kondicionáló használata szintén nem javasolt 2-3 óra alatt gyönyörű, szexi, dús és hosszú sörényed lesz
  • A póthaj felillesztése után nem kell 2-3 havonta pár óránál többet törődnöd vele

Megbántad, hogy levágattad  a hajadat vagy csak hosszú tincseket szeretnél?
Türelmetlenül várod, hogy hajad derékig érjen?
A Madonna Szalonban repül az idő! 2-3 óra alatt gyönyörű, szexi, dús és hosszú sörényt varázsolunk Neked!
Pár óra alatt szép, hosszú hajad lehet.
Ráadásul a hajhosszabbítás, hajdúsítás serkentő hatással lehet a saját haj növekedésére is.
Így több lehet, mint csupán egy esztétikai megoldás!Magával ragadott valamelyik rövid frizura trend és most a hajnövesztés legnehezebb szakaszában vagy: már nem rövid, nincs fazonja, de még nem is hosszú?  Ezt az időszakot a legnehezebb kibírni. Sokan meg is gondolják magukat pár hónap után és inkább az ápolt rövidebb frizura mellett döntenek. A hajhosszabbítás azonban megoldást jelent erre a problémára! Pár óra alatt nőies, sexi sörényed lesz, ami csak úgy vonzza a férfi tekinteteket! Ráadásul a póthaj felillesztése után nem kell 2-3 havonta pár óránál többet törődni, elég negyedévente a lenövés miatt fodrászhoz járni.

Kristály Keratinos hő illesztés

Hajhosszabbítás vagy hajdúsítás a cél, a keratinos hő illesztés az egyik legkíméletesebb és legtermészetesebb hatást keltő módszer.
A keratinos hő illesztés a legkímélőbb hajhosszabbító módszer, a  keratin ugyanis egy fehérje féleség, ami a hajszál kémiai anyaga, tehát a haj egyik alkotó eleme.
A keratinos hő illesztés a legalkalmasabb hajhosszabbítási eljárás arra vonatkozóan, hogy észrevétlen maradjon.
A hajhosszabbítás, hajdúsítás ráadásul serkentő hatással lehet a saját haj növekedésére is.

A helyszínen a hajmosás nem javasolt, csak teljesen száraz hajra végezhető el a hő illesztéses hajpótlás! Otthoni hajmosásnál a kezelés előtt kondicionáló használata nem javasolt. Nem baj, ha balzsam nélkül száraz vagy gubancos a hajad, ugyanis így tud legjobban megtapadni a keratin.

Az eljárás:

A saját hajat apró tincsekre osztom, tincsenként kerül hozzáillesztésre a póthaj. A póthaj töve keratinnal van bevonva, mely hő hatására megköt, így kerül rögzítésre a saját hajhoz. Ha az összes haj fent van, kivasalom. Megnézzük, mennyire látszik a saját hajad végvonala, ha nagyon akkor mindenképp a végeit hozzá kell puhítani. A haj összevágását vagy összepuhítását Európa bajnok fodrász ollójával kérheted (opcionális) A saját hajad hosszára végig figyelünk, abból nem fogsz veszíteni! Alkalmas copfos, kontyos, feltűzött frizurákhoz.
Ha 2-3 hónap után szeretnél megválni tőle, akkor kb. 2-3 óra szedjük le. A póthaj eltávolítása oldószerrel történik, melyet kizárólag szakember végezhet.
Fontos, hogy törődjünk a póthajjal hajhosszabbítás után. Ápoljuk, kezeljük saját hajként. A Madonna Szépségközpontban Kerastase Luxusápolás és Sensciense hajápolókkal sokáig megőrizheted póthajad szépségét és növesztheted sajátodat!

http://www.madonna.hu/hajfodraszat

Ha szeretnél mindjárt egy frizurát készíttetni a gyönyörű új hajadból Miklós készséggel áll rendelkezésedre.

 
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezni a 06/70-313-0313-as telefonon lehet.

Az ár nem tartalmazza:
A haj felpuhítását/összevágását
A póthaj eltávolítása oldószerrel történik, melyet kizárólag szakember végezhet

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beauty Women
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Lövőház u. 2.-6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére