Mai­Kupon

Magas vérnyomás, cukorbetegség, allergia, nőgyógyászati problémák? 10 alkalmas Triomed kezelés-új generációs gyógyászati technológia az egész családnak- és két alkalmas ESG vizsgálat 86 000 Ft helyett 29 000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  • A legmodernebb tudományos kutatások eredményeit felhasználva született meg a Triomed biomedicina technológiát képviselő készülék. Mellékhatások nélkül olyan krónikus betegségek kezelhetőek vele, mint a cukorbetegség, magas vérnyomás, ízületi problémák, allergiák, autoimmun betegségek. Segítségével csökken a szervezetben a gyulladás, fájdalom, erősíti a szervezet ellenálló képességét. 
  • 10 kezelés után életminőségi javulás tapasztalható. Egy kezelés időtartalma kb. 40-45 perc. Az első és utolsó kezelés során történik egy-egy ESG teljes körű állapotfelmérés és szűrővizsgálat is. Emiatt az első és utolsó kezelés időtartalma kb. két órát vesz igénybe.
  • Gyereknél és felnőtteknél egyaránt alkalmazható és ajánlott ez a kezelés!
  • Ön az ESG vizsgálat során teljes képet kap a szív, a vesék, a tüdő, a máj, a hasnyálmirigy, az emésztés, az agy, vagy akár a központi idegrendszere állapotáról. A készülék alkalmas arra is, hogy vérvétel nélkül adatokat kapjon a hormonszintről, a vérgázértékekről, az oxidatív streszről, vagy akár a sav-bázis egyensúlyról. Az ESG szűrővizsgálattal mindez fájdalommentesen kimutatható. Így Ön a kezelések előtt is láthatja szervezete aktuális állapotát, majd a 10. alkalom után meggyőződhet a szervezetében végbemenő pozítiv változásokról. 
  • Milyen betegségeket lehet kezelni a Triomed készülékkel? A legmodernebb tudományos kutatások eredményeit felhasználva született meg a Triomed biomedicina technológiát képviselő készülék. Mellékhatások nélkül olyan krónikus betegségek kezelhetőek vele, mint a cukorbetegség, magas vérnyomás, ízületi problémák, allergiák, asztma, autoimmun betegségek, legyengült immunrendszer miatt visszatérő betegségek, trombózis, fájdalomcsillapítás, migrén, menstruációs gondok, méregtelenítés, ödéma, parazita fertőzés, magas vérnyomás. Sportolóknál teljesítmény növelés természetes módon, túledzettség kezelés. Segítségével csökken a szervezetben a gyulladás, a fájdalom, erősíti a szervezet ellenálló képességét. 
  • A készülék működésének lényege: A Triomed készülék segítségével megóvható az egészség, megelőzhető a betegségek kialakulása, mivel a készülékkel történő kezelés során felére vagy akár harmadára csökkenthető a betegségek rehabilitációjára szánt idő. A mm hullámok hatására a sejtek megújulnak, a törések gyorsabban összeforrnak, a sebek begyógyulnak. Ugyan ez történik a belső szervek szintjén is. A sejtek felveszik az egészséges rezgéseket és elindulnak az öngyógyítás útján. A kezelés két fázisból tevődik össze. 1-es fej használata: A 2 cm átmérőjű sugárzót a kezeléshez szükséges akupunktúrás pontra helyeznek, annyi kb. 20-25 percig. Egy alkalommal 2 pontot lehet kezelni, kivételeles esetben hármat. Fájdalomérzés és  mellékhatás nincs a kezelés során. A készülék a szervezet egészséges sejtjeinek rezgését közvetíti és segíti elő. 2-es fej használata: HRS (háttérrezonancia sugárzó) segítségével megtámogatják a szervezet gyógyulási folyamatait. A sejtek, a szervezet saját rezgéseinek visszasugárzása történik, ami által maximálisan érvényesül a biorezonancia hatás. A betegesen elváltozott  sejtek és a parazita formák előbb legyengülnek, majd megsemmisülnek.
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • A vizsgálat helye: Budapest II. kerület Retek u. 5 földszint 2.(Mammut 1. Oldalában!)
  • Előzetes bejelentkezés kezelésre: 06-20-261-8551
  • Egy vásárló több kupont is vásárolhat!
  • Az ESG állapot-és szűrővizsgálat miatt az első és az utolsó kezelés kb. 2 órát vesz igénybe!


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Magvacska Egészségközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Bufdapest, Retek utca 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére