Mai­Kupon

Mágneses hátmasszázs: fájdalomcsillapítás, izomlazítás, felfrissülés 3500 Ft helyett most csak 1750 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mágnesesség a természetes energia!

Egyre több ember szenved erős vagy éppenséggel elviselhetetlen derék és/vagy hátfájásban. A baj idősebbeket és fiatalokat egyaránt érint. A jelenség egyik alapvető oka, hogy kiegyenesedve járunk, gerincünk ezzel jóval nagyobb terhet kell, hogy cipeljen. Mindez párosul a modern életformával, a mozgásszegény életmóddal, a helytelen táplálkozással és a stresszel, egykettőre tönkre téve derekunkat, hátunkat.
 

A hátfájás nemritkán a gerinc statikájának eltolódásaiból adódik, mint például a csigolya blokádok, az izomfeszültség, a vérellátási zavarok és a szövetekben fellépő oxigénhiány.A mágneses hátmasszázs az érintett területeken ellazítja az izmokat, javítja a vérellátást, enyhíti a fájdalmat, javítja a sejtek anyag és energiacseréjét és oxigénellátottságát. Így energetizálódik az egész test és szervezetünk, ami jótékony hatással van közérzetünkre.

 

A Magnevites mágneses hátmasszázs igen hatékonynak bizonyul a deréktáji, hát- és váll izomfájdalmainál, izomgörcsök oldásában, lazításában, túlterheléses gyulladások esetében.Természetesen a mágneses masszázs, kezelés is még hatékonyabb a megszokott kezelésekkel kombinálva, mint pld. a hűtés vagy gyulladáscsökkentő kenőcs használata.

 

Kopások, görcsök, fájdalmak: pár hét alatt enyhülés, javulás tapasztalható, ezért javasoljuk, hogy heti rendszerességgel vegyék igénybe a mágneses masszázst, kezelést.

További információ:

 

www.nyugalomszigete.blogspot.hu

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges.

Nyitvatartás : előzetes időpontegyeztetés szerint.

 

Telefonos bejelettkezés:

  (06-20) 376-1700

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arcvarázs Kozmetika
Weboldal
Szolgáltatás helye
1048 Budapest, Lakkozó utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére