Mai­Kupon

"Magneter" nélkülözhetetlen segítség!
3 alkalmas mágnesterápiás és biorezonanciás
kezelés féláron 9000 Ft helyett mindössze 4500 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ismerje meg a biorezonancia és a mágneses terápia jótékony hatásait.Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a természet adta módszerek. Magneter kezelés alapelve , a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása, serkentése, a normális működés elősegítése, harmonizálása.  
A Magneter mágneses impulzus frekvenciás készülék. 100%-ban magyar fejlesztés, melyet egy mérnökökből és orvosokból álló kutatócsoport fejlesztett ki.

Felfedezték, hogy a betegségeket keltő organizmusok sebezhetőek egy speciális frekvencia- besugárzással, ami más élő közegre nincs hatással.

A sejtekben biolóiai változások mennek végbe a pulzáló - alacsony frekvenciájú - tér hatására. Ez jótékonyan hat számos egészségügyi problémára.


Programok a Magneter kezeléshez:

Mivel minden sejtünknek megvan az elektromágneses rezgéstartománya így más ímpulzusú mágneses mezővel lehet "megszólítani" az egyes szerveket.


MAGNETER WELLNESS
Ajánlott a meggyengült szervezet felerősítéséhez. A program tartalmazza a szervezetünk számára az összes egészséges rezgést, ami szükséges a jó közérzet megtartásához, illetve visszaszerzéséhez. Jó eredményeket produkál minden komoly és általános betegség kezelésének kiegészítéseként.


MAGNETER DEPRESSZIÓ
Közérzetjavító program. Mindenkinek javasolt akiknek rossz kedvük van, akik magukba zárkóznak, nincs életkedvük, szorongásaik vannak. Csökkenti a depresszív hangulatot. Alvászavarokra, étvágyfokozásra, idegrendszeri bajokra ajánlott. Hasznos ingerlékenyeknek, frontérzékenyeknek.

MAGNETER IMMUNERŐSÍTŐ
Ez olyan fizikumerősítő program, ami nélkülözhetetlen a legyengült szervezet számára. Ajánlott azok számára is, akik gyakran megfáznak, nehezen épülnek fel betegségeikből, sokat fogytak, aluszékonyak, műtét után vannak, fáradékonyak, vagy erősítést igényelnek műtétekre. Betegségek kiegészítő terápiáihoz.

MAGNETER ALLERGIA
Általános allergia program. Az ismert illetve ismeretlen allergiákra. Alkalmazása során eredményes javulás, vagy a tünetek gyors megszűnése várható.

MAGNETER GERINC-REUMA-ÍZÜLET
Ez a program a mozgásszervi gondokra, hát-és derékfájdalmakra, nehéz járás, kéz és könyök ízületi bajaira, végtagfájdalmak enyhítésére, csonttörések utáni rehabilitációra, reumatikus betegségekre.

MAGNETER DISCOPATHIA, DISCUS HERNIA
A porckorongsérv esetleges kisugárzó fájdalmai enyhítésére. A program használata után tünetei enyhülnek, ill. megszűnhetnek.

MAGNETER DIABETES
Csökkenti a cukorszintet. Beszélje meg orvosával gyógyszerei, ill. inzulinadagjainak csökkentésével kapcsolatban.

MAGNETER ÍZÜLETI FÁJDALOM

Ez a program az ízületi bajokra, ízületi fájdalmakra használható. Enyhíti a reumatikus panaszokat. Kezelést mindenképpen kúraszerűen ajánljuk.MAGNETER ÉRELMESZESEDÉS
A lemezen található frekvenciák képesek arra, hogy az ér falára lerakódott salakanyagokat, meszesedéseket csökkentse. Ezáltal az érszűkületet csökkenti. Eredményt a kúraszerű alkalmazása ad.

MAGNETER MIGRÉN, FEJFÁJÁS
A program alkalmazásával, nagy hatékonysággal csökkenthető, ill. teljesen megszüntethető a hirtelen fellépő migrén-szerű fejfájások mindegyike, szinte azonnal érezhető a hatása.


Egyébb kezelések tekintetében telefonon érdeklődhet a szolgáltatónál vagy nézze meg a www.gyogyero.hu oldalon a rendelkezésre álló cd listát!

Kezelésre bejelentkezés telefonon a 30 415 8411 számon munkanapokon 9-12 óráig


Magnetoterápia hatására jelentős javulást érezhetnek a páciensek. Több éves pozitív kórházi tapasztalatok és dokumentált teszteredmények alapján a Magneter készülék, orvostechnikai eszköz minősítést kapott,jelenleg már több hazai kórházban is alkalmazzák kiemelkedően jó eredményei miatt ! 

A Magneter kezelés elősegítheti és kiegészítheti a hagyományos orvoslási módszereket. Nincsenek kellemetlen mellékhatásai!

A teljes kezeléshez 10 alkalom szükséges! 


KÉSZÜLÉKET TILOS HASZNÁLNI !

• pacemakert (szívritmus-szabályozót) használóknak; VALAMINT NEM AJÁNLOTT

• 6 éves kor alatti gyerekeknek!

• Várandós anyáknak;

• friss műtéten átesett betegeknek

; A magneter terápia nem helyettesíti a gyógyszert és az orvost, csak kiegészítő kezelésként használható. A Magneter használata előtt konzultáljon kezelőorvosával, természetgyógyászával !Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kuponok 2012. június 30-ig használhatóak fel. 

Saját részre,1 kupon, ajándékba 1 kupon vásárolható!

Előzetes bejelentkezés szükséges!

T/30-415-8411

Várjuk szeretettel!

www.gyogyero.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gyógyerő Egészség Központ
Weboldal
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Balaton utca 25.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére