Mai­Kupon

Magyarország legnagyobb Horror labirintusa: Éld át a borzongást és oldd meg a rejtélyeket a Holtak Birodalmában, 5 000 négyzetméteren!
2 - 6 db belépőjegy:18 600 Ft helyett 7 440 Ft-ért (1 fő /
1 240 Ft).

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szereted az izgalmat, a rejtélyeket, a váratlan helyszíneket és helyzeteket, a horrorfilmeket?  Eddig csak nézted őket? Most itt a lehetőség, hogy átéld az ott látottakat! Vajon elég talpraesett vagy ahhoz, hogy megfejtsd a rejtélyeket és sikeresen megúszd a kalandot? Vedd meg most a kupont, és próbált ki ezt az izgalmas és új kalandot! Ezzel a kuponnal többen is borzonghattok, egy időben. Szólj a barátaidnak is, gyertek el akár csoportosan! Feledhetetlen örök élmény!! Nem felejted, amíg élsz..Meg kell fejtened a rejtvényeket és meg kell találnod a kulcsot, hogy túlélhesd az apokalipszist. ELÉG BÁTOR VAGY HOZZÁ? 

Eddig csak a filmekből ismert borzalmakkal kell szembenézned. De ezek a filmek nem készítenek fel a valódi megpróbáltatásokra. Vajon elég talpraesett vagy? 

Gyere és éld át a borzongást 5000 nm es pince helyiségből ahonnan 1 órátok van a kijutásra.  A dolgodat nehezítik a szörnyek és a kijutáshoz való kellékek megszerzése.


A moziban játszott horrorfilmek már unalmasak Neked? Rettenthetetlen érzed Magad? Ha ilyen bátor vagy, a Holtak Birodalmában van a helyed! Majd ott kiderül, hogy van-e elég merszed… A Holtak Birodalmában  egy másik dimenzióba, egy apokalipszis sújtotta világba visz Téged és társaidat. A biztonságot itt el kell felejtened, hiszen az életed a tét! Éhes zombik elől kell menekülnöd, gyilkos mutánsokat kell legyőznöd, ha ép bőrrel meg akarod úszni a túlvilági túrát… És eközben megfejtésre váró rejtvényekkel is meg kell birkóznod, hogy megtaláld a Holtak Birodalmának a kijáratát. Elég bátor vagy a küldetés teljesítéséhez? Elég talpraesettnek érzed Magad? És tudsz elég gyorsan rohanni, ha menekülőre kell fognod? A Holtak Birodalmában fény derül mindenre!


Holtak Birodalma:

Neked a horror élmény? Akkor a Holtak Háza mától a kedvenc helyed lesz! Az apokalipszis által elpusztított világban nincsenek más emberi túlélők – leszámítva Téged és maroknyi barátodat… Megőrültél, ha bemerészkedsz! A Holtak Birodalmát 11 éves kor felett lehet látogatni, de a gyerekek csak szülői engedéllyel és felnőtt felügyelete mellett szállhatnak be a játékba, a kisebb apróságokra pedig a barátságos és biztonságos gyermekmegőrzőben vigyáznak a borzasztó élménytúra alatt. A hullajó program alatt a szervezők fotókat is készítenek Rólad és társaidról, hogy ezeket az órákat el ne felejtsd, amíg élsz…

Horror rajongók figyelem! Az 5000 négyzetméteres pincerendszer félelmetes lényei és megfejtésre váró rejtvényei Titeket várnak! 

A túra 60 perces, de garantáltan örök élmény marad!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitva tartás: 

 

H - P: 14- 21  SZ-V: 11-21

Telefonos bejelentkezés szükséges:

Telefon: 06 30 - 6932680
Telefon: 06 70 - 2008863


  • igény esetén a kiskorúakra gyermekfelügyeletet vállalnak, míg a felnőttek borzonganak
  • már 11 éves kortól, szülői engedéllyel és nagykorú felügyelete mellett látogatható
 
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Holtak Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1222 Budapest, Nagytétényi út 40
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére