Mai­Kupon

Kategóriák

Magyarországon egyedülálló professzionális bőrrekonstruáló, 4 lépéses exkluzív arckezelés!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

1 alkalmas szuper kezelés! Ha igazán hatékony eljárást szeretnél abszolút megbízható, professzionális, jól képzett szakemberrel, a legjobb minőségű anyagokkal, akkor itt és most ez az ajánlat Neked szól! 73% kedvezménnyel, 15.000 Ft helyett csupán 3.990 Ft-ért! Ha eleged van a sok ígéretből, viszont tényleg szeretnél gyorsan, biztonságosan, szakértő kezekben fiatalos, szép, sugárzó arcbőrt, akkor válaszd Demeter Mónikát!

 

Kezeléseivel bársonyos, üde és ráncoktól mentes bőrt ígér.  Már egy alkalom után látványos az eredmény. Sőt, 5-10 évvel fiatalabb, gyönyörű, kisimult, élettel teli bőrt eredményez!

A felhasznált termékek bőrazonos anyagok, nem mesterséges kemikáliák. Hígítatlanul, koncentrált dózisban érik el az eredményeket hihetetlen látványos módon.

Azonnali ragyogó megjelenést nyújt, megnövelve bőröd hidratáltságát, és a DNS helyreállító mechanizmusát, ezzel minimalizálva a ráncképződést. A még el nem mélyült felületes ráncokat azonnal elsimítja.

Sejtszinten ható kivonatokat és sejtmegújító hatóanyagú kozmetikumokat építek a bőrbe, kollagén, hyaluronsav, elasztin, vitaminkoncentrátumok, Q10 coenzym, Liposoma, Tokaji aszú kivonat, Royal Jelley, szőlőmagolaj, olívaolaj kivonat.

Az olajat vizes bázisúvá alakítom át, ami így még könnyebben épül be a bőrszerkezetbe.

Hyaluronsav szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme, felelős a csont, porc, bőr, izom rugalmasságáért is, vízfelvevő és folyadékmegkötő képessége rendkívüli.

 

A kezelés menete:

  • Első lépés:

Arcradírozás, az elhajt sejtek eltávolítása, majd tonizálás.

  • Második lépés:

iontoforézises hatóanyag bejuttatás, melynek célja a vizes bázisú anyagok a sejtmembránba juttatása, illetve a membrán vékony falának átjárhatósága, a hatóanyag bejuttatása céljából. A vízoldékony anyag ionjai egyenáram segítségével jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe.

 

  • Harmadik lépés:

UH (ultrahang) Ultrahangos hatóanyag bevitel: táplálással nedvesítő hatása fokozza a szövetek rugalmasságát, a tónust és feltölti a ráncokat, vagyis átalakítja a bőrt, különösen szerencsés a párosítás az iontoforézissel, mivel így könnyebben beépül a hatóanyag-komplexum makromolekuláris formája is.

Az ultrahang képes nagymértékben növelni a sejtek áteresztő képességét, így sokszorozva meg a kozmetikai hatóanyagok bejutását, így táplálva a sejteket. A kollagén rostok hibás keresztkötéseit újakra cseréli, revitalizálja a bőrt.

Aktiválja, a kollagén és elasztin újratermelődését, elősegíti a bőr feszességét és minimalizálja a ráncokat. Szonoforézis: liposomába „csomagolt” hatóanyagok bejuttatása.

 

  • Negyedik lépés: 

Frissen kevert arcmaszk, amit a megkötést követően gumiszerűen lehet lehúzni.

Ezt követően lehet ájuldozni a csodás hatásról...

 

Ellenjavallat: arcon lévő bőrbetegségek, pacemaker, daganatos kórképek, strocke(acut agyi katasztrófa utáni 6 hónap), terhesség, közvetlenül foghúzás után (az érzéstelenítő hatása miatt), pollenallergia( bizonyos hatóanyagok esetében csak, így ez helyettesíthető).

 

A Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen nagy óraszámban tanultam gyógyszertant, szerves kémiát, és természetesen élettant, így a hatóanyagok kifejlesztésénél biztos szakértelemmel nyúltam az alapanyagokhoz.

 

Azt egyedül Te határozod meg, hogy hány alkalmas kezeléssorozatot szeretnél! Választhatsz 1, 3 és 5 alkalomból álló bérletek közül. Természetesen kedvezményes áron. 

 

Ráadásként pedig mindössze 500 Ft-ért veheted igénybe a Himalaya sós kézápolást, pakolással.

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: (06) 30/9823-291
50%-os kedvezménnyel veheted igénybe a Himalaya sós kézápolást, pakolással: 1.000 Ft helyett csak 500 Ft-ért!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Demeter Mónika
Cég
DM Kreatív Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Dessewffy u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére