Mai­Kupon

Kategóriák

Magyaros vacsora, magyaros humorest az óbudai Kerék Vendéglő kertjében Ihos Józseffel (Kató néni) és Orosz Györggyel (Showder Klub), 50% kedvezménnyel 2950Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 

Az idén 110 éves óbudai Kerék Vendéglő egy igazi magyaros vacsorával és magyaros humoresttel várja vendégeit 2013. június 17-én hétfőn 19.00 órától. A hangulatos kertben babgulyást és túrós csuszát szolgálnak fel, a humoresten pedig a KO MEDIA STUDIO Humortársulat tagjai: Ihos József, alias Kató néni és Orosz György, a Showder Klub és a Rádiókabaré humoristája dolgoztatja meg a rekeszizmokat.
Orosz Gyuri a Showder Klub humoristája, az ország viszont korábban a tv2 stand-up comedy versenyének nyerteseként ismerte meg. Szerepel a Comedy Centrál  tv csatornán és rendszeresen hallható a Rádiókabaréban. Ihos József humorista és kabarészerző, akit az ország Kató néniként ismert meg. Közös műsorukban helyt kap a manapság méltán népszerű stand-up comedy, a nagy hagyományokkal rendelkező kabaré és a zene is.

Az előadás 19.00 órakor kezdődik, de a vacsora már 18.15-től fogyasztható. A vacsora alatt és az előadás szünetében harmónikaszó fokozza a hangulatot.

Eső esetén a kert helyett az étteremben rendezzük meg a vacsorás humorestet.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 2013. június 17-én 18.00 órától váltható be, a kupon beváltásához telefonos asztalfoglalás szükséges a 70/621-6606-os telefonszámon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KO MEDIA STUDIO
Weboldal
Szolgáltatás helye
1034 Budapest, Bécsi út 103.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére