Mai­Kupon

Maláj bambusz masszázs (60 perc) + infraszauna (45 perc): 8 500 Ft helyett 3 500 Ft-ért. AJÁNDÉKBA IS IGAZI MEGLEPETÉS! 2 szolgáltatás 1 kuponnal.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A lávaköves masszázshoz hasonlóan a bambusz masszázs is visszaadja a természet közelségének élményét, az ősi rituálék hangulatát és energiáját. Ezért is mondhatjuk el, hogy ezek a kezelési formák állnak a legközelebb hozzánk és talán emiatt vannak kiemelkedően jótékony hatással a testre és a lélekre egyaránt.A bambusz masszázs egy igen intenzív, frissítő masszázs.

A masszázshoz használt bambusz rudak különböző méretűek és vastagságúak, így a test bármely területe hatékonyan masszírozható velük. A beolajozott testen felmelegített rudakkal dolgozunk, ami semmi máshoz sem hasonlítható különleges érzést eredményez. A lassú mozdulatokat néhol erőteljesebb nyomással kombinálva, a mélyebben elhelyezkedő szövetekre is hatással lehetünk, így biztosított a teljes izomzat ellazulása. A bambusz szerkezete egy speciális külső sejtfalborítású anyagot tartalmaz. Ez az anyag a kovasav (szilicium-dioxid), ami egyfajta kvarcbevonatot képez a bambusz felületén, amely fizikai nyomás, vagy hő változás hatására elektromos energiát generál. Ezt a tulajdonságot piezo- és piroelektromosságnak nevezik, ami egy meleg, szinte bizsergető érzést idéz elő a bőrben.  Ez a kettős hatás egyszerre érvényesül a masszázs során, ami egy egyedülálló élményt ad mindenkinek. 

+ Infraszaunázás: méregtelenít, beindítja a belső szervek működését. Jótékony hatása a masszázzsal még fokozottabb! 


A bambuszmasszázst férfi masszőrünk végzi. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/4725688

Bejárat a Kenyeres utca felől.

Parkolás ingyenes. 

Nyitvatartás: H-P: 8-20 SZ 8- 14

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Titanilla szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1032 Budapest, Kenyeres utca 9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére