Mai­Kupon

Manikűr körömápoló olajos polírozással, mely hosszan tartó gyönyörű fényt biztosít a körmöknek! Mindez most csak 990 Ft-ba kerül! Itt az alkalom, ne gondolkozz!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ajánlom annak, aki nem szeret lakkoztatni, mégis szeretné, ha körmei fényesek, csillogóak, egészségesek lennének valamint töredező, lemezesen felváló körmök ápolására, erősebbé tételére és műköröm eltávolítása után.Az ápolt külső nélkülözhetetlen része a szép köröm. A kéz bőrének és a körmöknek az ápolása rendkívül nagy szerepet kap férfiak és nők esetében egyaránt.

A kéz bőrének legnagyobb ellenségei:

  • száraz levegő
  • szappanok
  • tisztítószerek, vegyszerek
  • erős napfény
  • gyakori kézmosás, felületes szárítás.


Óvni kell a mechanikai hatásoktól, vírusok, gombák, baktériumok okozta fertőzési veszélyektől. Mindezek miatt a körmök, valamint a kéz rendszeres ápolást igényelnek.

MANIKŰR
A manikűr a köröm rövidítését, formázását, igény esetén a körömágy bőrének kivágását, a köröm felületének polírozását, lakkozást és a körömágy bőrének vitaminos olajjal való ápolását tartalmazza. Az olaj kondicionálja és táplálja bőrünket, megvéd a kiszáradástól, általa megelőzhető a felhasadás, szálkásodás, repedezés.

WELLNESS KÖRÖMFÉNYESÍTŐ MANIKŰR
Műkörömtől elgyengült körmök regenerálása, polírozása speciális köröm- és bőrtápláló kúrával. Protein, zselatin és kalcium tartalmú készítménnyel élesztjük újjá az elgyengült, törékennyé vált körmöket. Vitaminokban gazdag antioxidáns olajat polírozással juttatunk a köröm mélyére, ami egyben regenerálja és puhítja a kiszáradt körömbőrt is, segít a rágott vagy szálkás körömbőr megszüntetésében, és hetekig fényes lesz a köröm.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

 

Cím: 1067 Bp. Eötvös u. 20. Hair-Tech Studio

 

Bejelentkezés szükséges!

 

Vida Nikolett: 30/607-6560

 

Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vida Nikolett
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Eötvös u. 20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére