Mai­Kupon

Manikűr - Pedikűr + Gél lakkozás 10480Ft helyett 4490Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Napjainkban igen fontos a megjelenés. Ebbe nem csak hajunk, arcbőrünk tartozik bele, hanem a kezünk és lábunk is. Első benyomásnak egy ápolt kéz és láb akár döntő fontosságú lehet, legyen itt szó egy üzleti találkozóról, randiról, tárgyalásról. Exkluzív környezetben, kiváló szakemberekkel várunk vidám hangulatú szalonunkban!Hagyományos manikűr és pedikűr
Áztatás után a megpuhult körmöt és bőrt vesszük kezelésbe. A kissé megvastagodott vagy makacs körömbőr eltávolításához speciális eszközt használunk. A körömbőr eltávolítására használjuk még az úgynevezett francia manikűrt, amikor a körömbőrt nem ollóval, hanem bőroldóval távolítjuk el. Majd jön a bőr- és köröm ápolása. Körömkrémek és körömerősítők segítenek a regenerálódásban.

A pedikűrös feladata, hogy szakszerűen eltávolítsa a benőtt lábkörmöket és a bőrkeményedéseket. A leggyakoribb problémák közé tartozik a tyúkszem és a bőrkeményedés, mely elváltozások akkor alakulnak ki, ha a lábra nagy nyomás nehezedik. Áztatás után a bőrkeményedéseket eltávolítjuk. A körmöt rövidítjük, formázzuk, ápoljuk és végül feldíszítjük.

Gél lakk

EGYSZERŰ MINT EGY LAKKOZÁS, TARTÓS MINT A ZSELÉ!

Az anyag lényege, hogy lakk tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc után teljesen megköt. Nyugodtan mosogathat, takaríthat vele, a gél lakk nem pattog fel úgy, mint a sima körömlakk! A gél lakk kb. 2-3 hét után lenő, ilyenkor újra tudjuk lakkozni. A gél lakk gyorsabb eljárás mint a műköröm (kb.45perc). Az elegáns,természetes köröm kinézetét kelti. Természetesen előtte saját körmét manikűrözük, mert az ápolt kéz és köröm nagyon fontos! Erősebb tartása lesz a körömnek a zselé tartalom miatt. A gél lakkot lábkörömre is kiválóan lehet alkalmazni. Tehát a Gél lakk egy gyönyörű,tartós és kényelmes viselet.

Tetszik?Ajánld ismerőseidnek!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08.00-20.00

Szombat: 10:00 - 18:00

 A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0620/971-7768-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CubeBeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Váci út 141.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére