Mai­Kupon

Kategóriák

Már most készülj fel a fűtési szezonra és vizsgáltasd át kazánodat! Kazán felkészítése a téli időszakra Budapest belterületén, külön kiszállási díj nélkül egységesen 8.000 Ft-ért a Profi Karbantartó Kft-től!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Hamarosan közeledik az őszi-téli szezon! Készüljön fel te is időben a fűtési szezonra és bízd kazánodat profi szakemberekre. Minden téli beindítás előtt nemcsak javasolt, hanem karban is kell tartatni a kazánokat! A karbantartás és ellenőrzésnek köszönhetően akár 10%-os fogyasztáscsökkenést is realizálni lehet! Ne feled, hogy a kazánkarbantartás azért is szükséges a tél beállta előtt elvégezni, hogy a ne a hűvösebb vagy hidegebb időszakban érjen kellemetlen meglepetés!Az akciós kupon az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Hőcserélők tisztítása.
  • Érzékelők portalanítása. 
  • Szivattyú ellenőrzése.
  • Gáz és levegő keverék beállítása - lángbeállítás 


Egy kazán élettartamát nagyban befolyásolja a rendszeres kazán karbantartás. Ezt érdemes évente elvégeznie, hogy a későbbiekben minél kevesebbet kelljen költeni kazán javításra.  A rendeltetésszerű használat során is az alkatrészek kopnak, szennyeződnek, elállítódhatnak. A biztonságos és gazdaságos üzemeltetésnél ezért fontos szempont, hogy évente szakemberrel ellenőriztessük, nem véletlen, hogy a jótállás érvényesítéséhez ez kötelező is. Minden évben kívánatos a készüléket ellenőriztetni mert így nem csak a biztonságos működés garantált, de megakadályozhatóak a későbbi esetleg költséges meghibásodások is. Ezen kívül hangsúlyos szempont az is, hogy a rendszeres karbantartás az, ami a készülék hatásfokát, a gazdaságos üzemelést fenntartja.


A fűtési szezonban sokan hívnak szakembert olyan meghibásodás miatt, amit egy karbantartással el lehetett volna kerülni, pedig a kazán karbantartása nem szezonfüggő, bármikor elvégezhető feladat. Sokan nem figyelmetlenség, hanem spórolás miatt nem végeztetik el az éves karbantartást, pedig éppen a szennyeződések lerakódása miatt rosszabb hatásfokkal működő berendezés üzemeltetése magasabb költségekkel jár. A szükséges ellenőrzések és karbantartási munkálatok elmaradása esetén nagyobb a szezonban történő meghibásodás valószínűsége, amikor a szakcégek nagy része túlterhelt és akár napokat is várni kell. Ezen kívül az elhanyagolt készülék a drágább üzemelés mellett szélsőséges esetben veszélyt is jelenthet az épületben lakó emberek számára. Érdemes ezért még a fűtési szezon előtt, előre tervezhető módon elvégeztetni a kazánok éves karbantartását.


 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kérjük, hogy kuponkódodat, pontos nevedet, telefonszámodat, a szolgáltatás pontos címét és az általad kiválasztott napot - napokat küld el a profikarbantarto@gmail.com e-mail címre. Kérjük, hogy az e-mailben küldött adatokban 2-3 napot is jelölj meg, és a szolgáltató visszajelzi, hogy pontosan mikor várhatód a karbantartási munkálat. 


A kazán téli időszakra történő felkészítése vonatkozó szolgáltatást 2013. október 31-ig lehet igénybe venni! Az ingyenes kiszállás kizárólag Budapest belterületén belül érvényes, amennyiben ezen kívül esik a karbantartási munkálat akkor a szolgáltató felárat számol fel! 


Egy kuponnal egy kazán karbantartás vehető igénybe, amennyiben több kazán ellenőrzését szeretnéd elvégeztetni akkor a kazánok számának megfelelő mennyiségű kupont vásárolj! 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Profi-Karbantartó Kft
Cég
Profi-Munka Plusz Épületgépészeti, Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére