Mai­Kupon

Maradandó és hasznos élmény nyújtunk, amivel egy életre szóló tudást szerzel! Elsősegély tanfolyam a belvárosban 15 000 ft helyett 5 990 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A tanfolyamok 1 naposak. A tanfolyam elsajátíthatod, hogy például mi a teendő munkatárs CSONTTÖRÉSE, ÁRAMÜTÉS, MÉRGEZÉS, FULLADÁSOS ÁLLAPOT, vagy esetleg egy INFARKTUS kialakulásakor mi a teendőd. A mentőre sajnos még Budapesten is több mint 15-20 percet kell várni, jó esetben. A klinikai halál 5 percig tart. Ezalatt az 5 perc alatt csak a helyszínen lévők menthetik meg a   beteg életét. Az általános tananyagot kiegészítjük AUTOMATA DEFIBRILLÁTOR használatának kezelésének a GYAKOROLTATÁSával. Vizsga a képzés után közvetlenül tesztlapon történik, melyről a HIVATALOS IGAZOLÁST AZONNAL KIADJUK.A képzés tartalmaz: elméletet, baleseti szituációs lehetőséget, korlátlan gyakorlási lehetőséget nyújt, amely nagyon hatékony. A pótórákon a korlátlan gyakorlás ingyenes.

Milyen jó lenne, ha a családban bármi váratlan baleset, rosszullét bekövetkezik azonnal tenni tudnánk valamit, hogy megmenthessük esetleg az életét is hozzátartozónknak, barátunknak.

Hisz lehet, hogy a családtagunk félrenyel, fuldoklik és ha ismerjük a "Heimlich féle műfogást " amihez csak a 2 kezünk kell , máris megakadályoztuk a végzetes bajt, a fulladást. A tanfolyamon a csecsemő és gyerekkorban fellépő FULLADÁSOS HALÁL elhárítását is oktatjuk. Kitérünk a BÖLCSŐHALÁL esetén lévő azonnali teendőkre. Hogyan győzzük le a pánikot, ha baj éri a család szemefényét? Ha a kisgyerek megkóstolja a hypót, a nagyi szívgyógyszerét, apa whiskyjét? Mi a teendő ha belepisil a konnektorba? Vagy megcsúszik a vizes kövön, ELTÖRI A LÁBÁT, hogyan rögzítsük. Lehet, hogy INFARKTUST kapott a nagypapa mi tévők legyünk. Ilyen és hasonló esetekre szolgál, ha CSAK "ÖNMAGUNKÉRT" végzünk el egy elsősegély tanfolyamot

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 061-3383193, 20/ 203-8173

H-P: 10-17 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Atilos iskola
Cég
HORUS Szerv Közv KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1088 Budapest, Rákóczi út 9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére