Mai­Kupon

Másfél órás lazítás tetőtől talpig! 3 féle frissítő, relaxáló kezelés 3.500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fáradt? Ingerlékeny? Nem tud koncentrálni? Nehezen megy a munka? Esetleg izom fájdalma van? Akkor próbálja másfél órás lazító kezelésem! A lazító, frissítő relaxációs kezelés az egész testére hat, segít gyorsan és hatékonyan feltöltődni! A kezelés után újult erővel foghat neki mindennapi teendőinek a munkának.A kupon a következőket tartalmazza:

 • 30 perces speciális gépi hát és derákmasszázs
 • 30 perces teljes testre ható lazító talpmasszázs
 • 30-40 perces agytréner géppel történő mélyrelaxáció
 • A szolgáltatóról

  Szabados Irén vagyok diplomás természetgyógyász. 1999-ben végeztem el a Természetgyógyász Akadémiát. 2000-ben kitűnő eredménnyel ETI vizsgát tettem, azóta foglalkozom természetgyógyászattal, ezen belül főleg reflexológiával, testmasszázzsal, relaxációs technikákkal, életmód tanácsadással. 2000-ben egy orvos-természetgyógyász rendelőben kezdtem dolgozni. Az elmúlt 11 évben folyamatosan képeztem magam, a természetgyógyászat különböző ágazataiban igyekeztem minél jobban elmélyülni, hogy jobban eredményesebben tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

  Ez a teljes testre ható relaxációs kezelés biztosítja az Ön  jó egészségét. Szakember által végzett kezelés biztonságos, mely a stressz és a feszültség oldásával, a szervezet saját betegségek elleni védekező mechanizmusának erősítésével, a mérgező anyagok kiürítésével, a vér- és nyirokkeringés javításával segíti elő a szervezet öngyógyítási folyamatait. A talp- és testmasszázs védelmet biztosít az egészségkárosító lelki és fizikai feszültségekkel szemben. Javul a szervezet oxigénellátottsága. A relaxációs kezeléssel javítható a memória, nagyon jó  teljesítmény fokozásra, nő az  egyedi koncentrációs képesség, alvászavarok megszüntetésére, stresszoldásra, energiahiány és depresszió leküzdésére, alváspótlásra  Az agytréner gép hatásai
  Miért ajánljuk mindenkinek ezt a passzív meditációs technikát? Mert hatékonysága közel 95%-os. A szemre és a fülre ható fények és hangok néhány perc alatt különleges tudati állapotot hoznak létre. Elérhető az agyféltekék szinkronizációja éppúgy, mint az öngyógyító delta, álmokkal teli théta állapotok ébren való megélése, a döntéshozó és lazító alfa állapot és a béta tartomány koncentrációhoz szükséges legoptimálisabb szintjei is. Növelhetjük toleranciánkat, kreativitásunkat, befogadóbbá válhatunk, képképző rendszerünket javíthatjuk, könnyebben vizualizálhatunk, javíthatjuk memóriánkat, visszanyerhetjük tanuláshoz való képességünket, energiatöltő folyamatokat indíthatunk újra. Mindezek egy-egy agyhullám-tartományhoz kötődő funkciók.
  Az agyban keletkező és hullámtartomány-függő kémiai anyagok, hormonok nagymértékben felelősek pszichés és fizikai állapotunkért. Hasonló módon a fény-hang készülék stimulációjának hatására felszabaduló neurokémiai anyagok rendkívül előnyös irányba befolyásolják a szervezet működését, ilyen pl. az endorfin, amely nagy öröm, vagy jóleső fizikai edzés hatására keletkezik, vagy a szerotonin, amely klasszikus hírvivő molekula és az agyon kívül a szervezet más pontjain is teljesít "szolgálatot". A fény-hang készülék segítségével "megtaníthatom" agyamat, hogy az előbb említett természetes agyhullámokat a napi ciklusnak megfelelően, azaz egyedül is, természetes módon termelje.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Elérhetőség:

BEJELENTKEZÉS:

Telefonszám: +36 (20) 492-7449

Weboldal: http://reflexologus.hupont.hu

A kezelés a Villa Toscana-ban történik. 1037 Jablonka út 29.Telefonos időpontegyeztetés szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabados Irén
Cég
Szabados Irén EV
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1037 Budapest, Jablonka út 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére