Mai­Kupon

Masszázs csokor, 4 féle masszázs, fejtetőtől talpig: masszázs 90 perces: svédmasszázs + energetikai kezelés,+ aura tisztítás,+ arcmasszázs: 15 000 Ft helyett csak 5 000 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Adj magadnak egy kis törödést, pihenést, felfrissülést, új erőt és energiát az életedhez. Gyere el egy kellemes masszázsra és használd ki ezt a pár órát arra hogy újratöltődj.  Enyhe kilazításokkal és energetikai pontok nyomkodásával feloldódnak a testedben rejlő feszültségek. A masszázs a testedet és egyben a szellemedet is frissíti. Energetikai blokkok feloldódnak, öngyógyító folyamatok beindulnak, csakráid feltöltődnek, a testedben levő energetika egyensúlyba kerül. 

  A nyugalom, a harmonia és a belső egyensúly érzését fogod kapni.

Energetikailag teljesen feltöltődsz.

Többféle masszázsból választhatsz. A masszázs 2x1órás időtartamú, az arc vagy talpmasszázs 30 perces, ami egyben vagy külön is felhasználható.

Tetszőlegesen beváltható!

1 óra masszázst ha úgy érzed szüksége lenne egy kedves ismerősödnek odaajándékozhatod!

Masszázs fajták:

  • svédmasszázs
  • csakrafeltöltés
  • energiatisztítás
  • arcmasszázs

"Kapsz 1 óra svédmasszázst amivel kimaszírozom a feszültségeidet a testedből majd 1 óra energiatisztítást ill. csakrafeltöltést, ami kiegyenlíti az energiaközpontjaidat majd egy fél óra fej és arcmasszázst ami sugárzóbbá teszi az arcodat, hogy letisztultabbá váljon.

Ha gondolod egy órát a masszázsaidból odaajándékozhatsz egyvalakinek akit úgy érzel jól jönne neki egy masszázs.

masszázsokat személyesen is meg tudjuk beszélni, hogy mire vágysz! A masszázsaimat megtalálod a weboldalamon ........ Az élet áramlás és én segítek hogy tisztábban és nyitottabban tudj áramolni a saját életedben.


Várlak szeretettel Téged ha úgy érzed megszólított a hírdetésem és ha úgy érzed itt a helyed! A masszázsaim 60 percesek és 30 perces a talp és arcmasszázs!"

 

Lazító svédmasszázs, energia masszázs, arc és fejmasszázs./2x1 óra + 30 perc egyben vagy külön/

Mire jó a svédmasszázs?  
- Stresszoldás, lazítás, görcsoldás
Fájdalomcsillapítás
A bőr, a keringés, a nyirokrendszer állapotának javítása
Általános közérzetjavítás
Krónikus fáradtság ellen
A teljesítőképesség fokozása, az izmok állapotának javítása
Baleset, műtét utáni rehabilitáció
A mozgásbeszűkülések kezelése
Egyes fejfájások kezelése
Pszichoszomatikus eredetű panaszok (görcsök, emésztési problémák) kezelése
Krónikus gyulladások (kivétel inhüvely gyulladás)
Reumatológiai megbetegedések kezelése (pl. PHS, Bechterew-kór, lumbágó, isiász, arthrosisok)
Belgyógyászati megbetegedések kezelése (pl. székrekedés, keringési zavarok)
Betegségek, állapotromlás megelőzése (pl. tartósan fekvő betegnél a tüdőgyulladás és az izomsorvadás megelőzése, vagy gipszelt végtagnál a gipsz alatti izmok sorvadása ellen a konszenzuális hatás révén)

 

Energia masszázs: 

Fontos, hogy a jó energia áramlás miatt egy szinten legyen a masszőr a vendéggel. A Masszázs lényege, hogy feloldja a testben lévő blokkokat, csomókat. Ha bárhol a testben megreked az energia, például csomó keletkezik, ez gátolhatja a helyes energia áramlást ami testi tünetekhez is vezethet. Ilyenkor könnyen érzel hát-derék- vagy végtag fájdalmat, de érezheted magad nagyon kimerültnek, fáradtnak is és szédülés, fejfájás is könnyen előfordulhat. A masszőr feltérképezi hol keletkeztek csomók és elindítja a testben a helyes energia áramlást. Egyénre szabva végzi a masszázst, aszerint kinek mire van szüksége. Van akinek jól "átgyúrós" izomlazító reiki kezelésre, de mások pedig csak a finomabb, lágy masszázst kedvelik. Ez épp úgy hatásos, mint az erősebb mert az energia átadás mindkét esetben megtörténik.

Érezhetsz közben meleget-hideget, bizsergést a kéz- és a lábfejen is. A legjobb ha ezt érzed majd, mert ez annak a jele, hogy elindult az energia "csere". A masszázs lényege, hogy a fáradt energiát lecseréld és feltöltődj a reiki által. Sokat segít ha a befogadó tudsz lenni az energiára, gyorsabban és hatásosabban történik olyankor a kezelés! Viszont egyáltalán nem feltétele ez annak, hogy megtörténjen a "blokk oldás". Ez nem hit kérdése. Kire hogyan hat, ki mit érez, teljesen változó. Általában ha már testi tünettel fordulsz a masszőrhöz, lelki ok bújik meg a háttérben. Persze a mozgás hiánya és az ülő munka végzése is közre játszhat benne, nem vitás!

 

Arcmasszázs: a legfőbb pontokat érintik, így lazítva el a csomópontok görcsösségét. Egész nap ülünk a monitor előtt, robotolunk a munkahelyen, s az esetek döntő többségében észre sem vesszük mennyire beáll a nyakunk, melynek „köszönhetően” fejfájásra kezdünk panaszkodni. Masszázsunk révén úgy érezheted, képes vagy mosolyogni. A talpon az test pontjai megtalálhatók, ezek nyomásával a szervek pozitív irányú működésbe lépnek.

 

Bővebben a weblapon. http://anita.mennyeimasszazs.hu/szolgatatasok

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges.Tel szám: 20/ 5173549 - Anita

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zahn Anita
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Mester utca 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére