Mai­Kupon

Masszázs csomag Neked, Valentinnapra és Nőnapra: teljes testre frissítőmasszázs és thai talpmasszázs 7 800 Ft helyett kuponos ára most 3 500 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Frissítő masszázs: a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája masszázs és testgyakorlatok ötvözete. A masszőr simító, dörzsölő,rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. A masszázs fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. A masszázs során a vérkeringés és az emésztés javítása érdekében - a hagyományos módszer szerint - a páciensnek is el kell végeznie néhány testgyakorlatot, de enélkül is kiváló hatást lehet elérni vele. A svéd masszázs csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

 

 Hatásai:

- fellazítja az izmokat
- csökkenti a hát- és gerincfájást
- fokozza az anyagcserét, ezáltal segíti a test méregtelenítését 
- kedvezően befolyásolja az emésztést
- élénkíti a vérkeringést, bőrünk visszakapja ruganyosságát 
- frissít, kondicionál 
- oldja a stresszt
- segít megszüntetni az alvászavarokat
- gyorsítja a sérülések utáni felépülést
- csökkenti a fejfájást, és általában a fájdalmat

 

Kinek javasolt? - reumás megbetegedéseknél ,- mozgásszervi problémák esetén, - ortopéd betegségek kiegészítő kezelésére,- rándulások, görcsök és húzódások kezelésére, - szívpanaszok és magas vérnyomás kezelésére, - tartáshibák korrigálására, - izommerevség feloldására, - légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek gyógyítására.

+ Thai talpmasszázs: reflexológiai térképe mindenre kiterjedő kezelést, terápiát biztosít, lényegesen részletgazdagabb mint a ma elterjedt talp-reflexológiai térképek. Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont a talpon különösen nyomás vagy fájdalomérzékennyé válik. Eme pont szakszerű kezelése a hozzá tartozó testrégió keringésének javulását eredményezi. 

Teljes testre kiterjedő frissítő masszázs: ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mert az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat. A svédmasszázs legelterjedtebb fogásai a gyúró, dörzsölő, simító és rezegtető mozdulatok. A simító mozdulatok segítségével egyenletesen eloszlatja a masszázsolajat a testen, ezzel előidézve a test általános ellazulását. Az ezt követő mély simítások mindig a szív felé irányulnak, amik serkentik a vérkeringést és bemelegednek az izmok. Majd a gyúrás a háton, a mellkas felső részén, a lábon és a fartájékon folytatódik. Ez ellazítja az izmokat, szétválasztja a merev izomrostokat, fokozza az izmok vérellátását. Az izmok tonizálására az ütögetés különféle formáit alkalmazzuk, melyek lehetnek erősek, enyhék, lassúak és gyorsak egyaránt. A dörzsölés két ujjal történik a test speciális pontjain. A masszázs során a vendég igénye szerint krémet vagy olajat használunk. A kezelés rendszerint masszázságyon történik, de földre terített szivacson, matracon is végezhető.

 

Thai talpmasszázs:  részletessége révén célzott kezelést lehet végezni mind tünetileg és okilag egyaránt. Hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, főként anyagcsere-betegségeknél, gerincbetegségeknél és csökkent hormontermelésnél születtek eddig sikerek. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. Pajzsmirigyprobléma és tarkófájás esetén feltétlen ajánlott. A masszázs a megrekedt energiát ismét nyugodt folyásba tudja hozni. Fokozza a szervezet védekező erejét. Lélektani, lelki hatása szorongástól, feszült állapotokból szabadíthat meg. Energiákat tesz szabaddá, a tartás, az arckifejezés megváltozik. Lelki fájdalmakban is segítséget nyújt.

 

A kupon 55 perces frissítőmasszázst és thai talpmasszázst tartalmaz.

 

Kérjük vedd figyelembe: Időpont lemondást, módosítást, a megbeszélt kezelési időpont előtt 36 órával tud a masszázsmester elfogadni. Amennyiben ezen időtartamon belül történik a lemondás, módosítás ezt nem áll módjukban elfogadni és az időpont levonásra kerül.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 55 perces frissítőmasszázst és thai talpmasszázst tartalmaz.

Kérjük vedd figyelembe: Időpont lemondást, módosítást, a megbeszélt kezelési időpont előtt 36 órával tud a masszázsmester elfogadni. Amennyiben ezen időtartamon belül történik a lemondás, módosítás ezt nem áll módjukban elfogadni és az időpont levonásra kerül.

60 db kupon vásárolható meg. 

Telefonos bejelentkezés szükséges:  70/299-9140

Bővebben: http://masszazsmester.hu/

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Masszázsmester
Cég
Masszázsmester KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bukarest utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére