Mai­Kupon

Masszázs kánaán! Svéd vagy relax, vagy aromaterápiás teljes testmasszázs a belvárosban, 60 perc: 5 000 Ft helyett most csak 2 300 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A masszázs során a testi feszültséget feloldjuk, a lélek is ellazul, örömteli állapotba kerül. Ez a test és a lélek harmóniája. 60 percben tested megújul, felfrissül, relaxál, és lelked is a kezelés hatására lenyugszik.

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb módszer egészségünk és főként lelki harmóniánk megteremtésére és megtartására. Azáltal, hogy a testi feszültséget feloldjuk, a lélek is ellazult, örömteli állapotba kerül. Ez a test és a lélek harmóniája.Sokféle masszázs létezik, de minden masszázs célja a szervezet testi- és lelki regenerációjának támogatása, és öngyógyító erőinek fokozása. Minden masszázsfajtának saját filozófiája, és egyben saját határai vannak.


A klasszikus svédmasszázs az egész testre kiterjed, mely az izmok átmasszírozására irányul
Lazítja az izmokat, csökkenti a gerinc- és hátfájdalmat, fokozza az anyagcserét és a vérkeringést, rugalmassá teszi a bőr, csökkenti a stressz okozta hatásokat és enyhíti az álmatlanságot.

Relaxációs Masszázs: Teljes vagy részleges módozatot lehet választani. A masszázs közismerten javítja a vérkeringést, rugalmassá teszi az izmokat, és serkenti az izmok és kötőszövetek oxigén ellátását. 

Aromaterápiás Masszázs: feszültségoldás, élénkítés, frissítés, immunerősítés, fájdalomcsillapítás, izomlazítás, fejfájás, közérzetjavítás, depresszió, stressz, fáradtság, fáradékonyság stb. esetén.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70/ 9460440 Erzsi

H-P: 9- 19 

 

Bővebben: http://www.gyogyitokezek.uw.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mirage Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Lovag utca 12/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére