Mai­Kupon

Kategóriák

Masszázs Neked. Személyre szabott egyedi masszázs,az adott állapotodnak megfelelően, többféle masszázs kombinációjából( svéd, thai, olajos thai, stb..) 60 perces: 8 000 Ft helyett 2 990 Ft -ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Használd tavasszal is a masszázsok gyógyító erejét, hogy az egészség tovább megmaradjon! Ezzel a kuponnal személyre szabott  60 perces masszázst kapsz. Ajándéknak is hasznos ez a kupon. Mindez elérhető a belvárosban, kellemes környezetben. 

Speciális összetett masszázs, amit a vendég aktuális állapotához és kedvéhez van igazítva.

 

Előfordulnak olyan állapotok, amikor a kevert masszázsok, akár testrészekre is külön-külön hatásosabb a szervezetre. Ezért egyedi személyes lesz, mert mindig másmilyen.  

 

Több masszázs technikái és egyéb fogások választódnak ki a kívánt hatás elérésére.

 

Ezek lehetnek összegezve

 • frissítő,
 • relaxáló,
 • ellazulós,
 • kilazítós,
 • gyógyulós hatásúak.
 

 

A vendég olajos vagy ruhás változatot választhat.

 

 

A masszázs elején jelzi a vendég akkori állapotát és mit szeretne. Egész teste legyen kezelve, vagy testrészekre fokuszálva.

 

 

Felhasznált olajos és ruhás masszázs fogásai:

 • svéd,
 • hawaii,
 • thai olajos,
 • thai tradicionális többféle stilusban,
 • shiatsu és egyéb technikák,
 • reiki energizálás,
 • csakra tisztítás…
A masszázsokról:

 •  Svédmasszázs, ami dinamikusan frissít
 • Thai tradicionális masszázs ami ellazít
 • Thai olajos masszázs, ami újjáéleszt
 • Shiatsu masszázs, ami egyensúlyba hoz

 

A gyógyító masszázsok az egészségért!

 

Svédmasszázs

 

A klasszikus svédmasszázs az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat. Hatásai csökkenti a hát- és gerincfájást, fokozza az anyagcserét, ezáltal segíti a test méregtelenítését, kedvezően befolyásolja az emésztést. Élénkíti a vérkeringést, bőrünk visszakapja ruganyosságát. Frissít, kondicionál, oldja a stresszt, segít megszüntetni az alvászavarokat. Csökkenti a fejfájást, és általában a fájdalmat. Gyorsítja a sérülések utáni felépülést.

 

Javasolt: reumás megbetegedéseknél, mozgásszervi problémák esetén, ortopéd betegségek kiegészítő kezelésére, rándulások, görcsök és húzódások kezelésére, szívpanaszok és magas vérnyomás kezelésére, tartáshibák korrigálására, izommerevség feloldására, légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek gyógyítására.

 

Thai olajos masszázs

 

A Thai olajos masszázs keveréke a thai és a nyugati masszázstechnikáknak. Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot. A vendég hangulata és igénye szerint aromaolajokkal, terápiás módszerrel történő masszázs. Az aroma olajok megválasztása attól függ, hogy mi a célunk a masszírozással. Az olajok gyógyító, lazító hatása akkor érvényesül igazán, ha a masszázst követően pár óráig nem zuhanyozunk le. Az illatanyagok rezgéssugarakat bocsátanak ki magukból, amelyek közvetlenül is terápiás hatással vannak ránk. A masszázs különleges mozdulatait szintén a thai energia-pályákon végezzük. Finom apró mozdulatokkal történik a masszázs. Páciens a masszázs végére relaxált lesz..

 

Thai tradicionális masszázs

 

Tradicionális száraz masszázs, amely alatt a páciens könnyű vászon vagy pamut ruhát visel. A masszírozás földön történik. Nyújtó gyakorlatokat is tartalmaz, bár nem az izmokra hat. Nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel, de térdel, talppal és könyökkel is masszírozunk. Az energiablokkok felszabadításával helyreáll a test harmóniája, aktivizálódik öngyógyító ereje, erősödik az immunrendszer, megszabadulsz a feszültségektől, könnyűnek, felszabadultnak érzed magad. A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs nem az izmokat dolgozza meg, hanem elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. Ha az ember egészséges, az életenergia akadálytalanul áramlik, viszont ha elzáródik, az energiaáramlás zavara hosszabb távon különböző betegségeket okoz. A nyújtó-feszítőfogásokkal valamennyi ízületet és izomcsoportot átdolgozunk, megszüntetjük az ízületekben lévő energiablokkokat. A masszázs lényege, hogy a különböző testrészek gyúró, simogató, nyomkodó, kezelésével a szervezetben olyan ingereket váltunk ki, amelyek a betegségeket, fájdalmakat képesek megszüntetni, de legalábbis enyhíteni. Hatóterületei az izmok, az ízületek, a kötőszövet, a vegetatív idegrendszer, a belső szervek, a vérkeringés, az energia vonalak és az energiapontok.

 

Shiatsu masszázs

 

A shiatsu (siacu) a hagyományos keleti gyógyászat tudására és tapasztalataira épülő alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának,  különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze.   A shiatsu az energiapályák mentén tenyér- vagy ujjnyomással hozza mozgásba az energiát, illetve egyéb masszázstechnikákat is alkalmaz. A shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben látja. A kezelés közben az egészleges érzékelésen és az érintésen alapuló támogató kommunikáció valósul meg. A kezelés az egész testet érinti, vékony pamut ruhában történik, és különleges, kellemes élmény.

 

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. július 13-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: 20/9958500

H-P: 9- 20

Ha nem veszi fel a kezelő, küldj sms-t.

vagy irj e-mailt: andreasmasszazs@gmail.com

 

FONTOS:

A thai tradicionális és shiatsu masszázshoz a vendégnek hoznia kell saját pamut laza ruházatot.

Bejelentkezésnél a kiválasztott masszázst is jelezni kell.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nanszák András
Cég
Wady Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére