Mai­Kupon

Masszázs waxokkal, különleges növényi olajokkal és termálsóval 7500Ft helyett 3500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az élmény, melyet már fokozni sem lehetne jobban...  A masszázs wax gazdag nyugtató és hidratáló komlókivonatban, mely különleges keserédes illatával fokozza a masszázs örömét..., regenerálja a száraz, napégette bőrt, valamint elősegíti az akné és az ekcéma kezelését. A nosztalgikus vanília és tejszín illat testi-lelki felüdülést nyújtva fokozza a kényeztetés örömét. Wellnessezz waxmasszázzsal, borral és szőlőmag olajjal, anti-cellulit hatással.Miért a legjobbak az új Testmasszázsok wax-al?

A masszázswaxok különleges növényi olajok keverékeit tartalmazzák. Ilyenek például a shea- és mangó vaj, kókusz-, mandula-, és szőlőmag olaj.

Az értékes shea vaj hidratáló, bőrpuhító hatása közismert.

A mandulaolaj és a mangó vaj természetes módon védi a bőrt a kiszáradástól.

A szőlőmag olaj regenerálja, a kókuszolaj hidratálja a bőrt, így együtt segítik a gyógyulás folyamatát.

Wellnessezz waxmasszázzsal, sörrel és komlóval…

A masszázswax bőrpuhító Carlsbadi termál sót is tartalmaz, mely bársonyosan simává varázsolja a bőrfelszínt. A masszázs folyamán a testhő hatására a wax elolvad a bőrön.

A masszázswax szintén különleges növényi olajok keverékeit tartalmazzák.

Ilyenek például a shea- és mango vaj, kókusz-, mandula-, és szőlőmag olaj.

Az értékes shea vaj hidratáló, bőrpuhító hatása közismert.

A masszázs folyamán a testhő hatására a wax elolvad a bőrön.magas, anti-cellulit hatású mirtusz gyanta és menta gyökér kiváló bőrfeszesítő hatással rendelkezik. Friss, gyümölcs-bor illattal.

A wax a  friss szőlő illatával fokozza a masszázs örömét.

Waxmasszázs

Ennél a masszázsnál a vivőanyag wax és nem olaj.

A wax szobahőmérsékleten kristályos szilárd anyag, amely folyékonnyá válik (olajszerűvé) a kezelés alatt. Testmasszázsaink ezen anyaggal 30 perces masszázskezelést (pl: részterület-hát) és 60 perces kezelést jelentenek, amely teljes testmasszázs.

A waxban a természetes ásványi anyagok nagyobb mennyiségben koncentrálódnak, mint a masszázsolajban. Sokkal mélyebben szívódnak be belőle az anyagok a kötőszövetbe, mint az olajos kezeléseknél, hiszen az olaj leginkább csak a felső hámréteget teszi síkossá. A wax beszívódik a kötőszövet alsó rétegeibe is, ahol megtalálhatóak a verejtékmirigyek is. A wax természetes anyagai épp ezért 10 kezelés után érezhetően átállítják a verejtékmirigyek illatanyagait is egy kellemes természetes, finom illattá, amelyet a szervezet választ ki természetes úton magából.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezni a 06/70-313-0313-as , érdeklődni, javaslatot kérni  a 06/20/953-5553 - as telefonon lehet.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beauty Women
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Lövőház u. 2.-6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére