Mai­Kupon

Masszázsok: Shiatsu vagy tradicionális THAI teljes test masszázs vagy THAI láb masszázs 60 perces: 6 000 Ft helyett 2 200 Ft-ért a belvárosban. AJÁNDÉK KUPONNAK IS!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fáradt, elgyötört tested felfrissülésre vágyik? Több féle masszázs fajta közül választhatsz. 60 perc alatt tested ujjá születik, lebegni fogsz a föld fölött! Jönnek az ünnepek- itt a jó alkalom egy igazán hasznos ajándokkal meglepned az ünnepletet. A kupon Pest belvárosában váltható be. A masszőr több éve foglalkozik masszázzsal, testben és lélekben is ujjá születnek kezi alatt a vendégei. tapasztald meg ezt a felemelő érzést.   A shiatsu (siacu) a hagyományos keleti gyógyászat tudására és tapasztalataira épülő alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze.   A shiatsu az energiapályák mentén tenyér- vagy ujjnyomással hozza mozgásba az energiát, illetve egyéb masszázstechnikákat is alkalmaz. A shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben látja. A kezelés közben az egészleges érzékelésen és az érintésen alapuló támogató kommunikáció valósul meg. A kezelésaz egész testet érinti, vékony pamut ruhában történik, és különleges, kellemes élmény.


Tradicionális száraz masszázs, amely alatt a páciens könnyű vászon vagy pamut ruhát visel. A masszírozás földön történik. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, a másfél-két órás masszázs során minden testrészen végigmegyünk, a lábujjaktól a fej búbjáig. Nyújtó gyakorlatokat is tartalmaz, bár nem az izmokra hat. Nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel, de térdel, talppal és könyökkel is masszírozunk. Az energiablokkok felszabadításával helyreáll a test harmóniája,aktivizálódik öngyógyító ereje, erősödik az immunrendszer, megszabadulsz a feszültségektől, könnyűnek, felszabadultnak érzed magad. A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs nem az izmokat dolgozza meg, hanem elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. Ha az ember egészséges, az életenergia akadálytalanul áramlik, viszont ha elzáródik, az energiaáramlás zavara hosszabb távon különböző betegségeket okoz.  

A masszírozást a földön végezzük. Ennek az a filozófiai oka, hogy a masszőrnek és a paciensnek egy szinten kell lennie. De ez egyben megkönnyíti a masszírozást, mert így nem az erőnket, hanem a saját testsúlyát és technikai elemeket használunk. A thai masszázs a test egészében futó tíz láthatatlan energiavonal elméletén alapszik. Ezeknek a vonalaknak és pontoknak a masszírozásával képesek vagyunk kezelni jó néhány betegséget, és csökkenteni a fájdalmakat.  

Több nyújtó-gyakorlatot is végzünk a kliensen, melyeket úgyis hívhatunk, hogy alkalmazott hatha jóga, vagyis alkalmazott fizikai jóga. A nyújtó-feszítőfogásokkal valamennyi ízületet és izomcsoportot átdolgozunk, megszüntetjük az izületekben lévő energiablokkokat. A masszázs lényege, hogy a különböző testrészek gyúró, simogató, nyomkodó, kezelésével a szervezetben olyan ingereket váltunk ki, amelyek a betegségeket, fájdalmakat képesek megszüntetni, de legalábbis enyhíteni.  

A vér és a nyirokkeringést serkentő masszázs eredménye a koncentráció és a teljesítőképesség javulása, a stressz-oldás, és az izomsejtek gyorsabb regenerációja. Hatóterületei az izmok, az izületek, a kötőszövet, a vegetatív idegrendszer, a belső szervek, a vérkeringés, az energia vonalak és az energiapontok.  

Relaxáló, nyugtató, pihentető, kikapcsoló, ellazító, feszültség- és fájdalomcsökkentő, egészségmegőrző. A légző és emésztőrendszerre rendkívül jó hatással van, fokozza a vér és nyirokkeringést is, javítja a szervezet idegi működését. A hintázó mozgás utánozza a koponyai ritmust, ami visszhangzik, minden izületben és a gerincben. Rendszeres alkalmazása jó közérzetet biztosít, emellett kiváló gyógyhatása van a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére.    


A thai lábmasszázs eltér az itthon megszokott hagyományos láb ill. talpmasszázsoktól. A masszírozás comb középig történik, beleértve a térd masszírozását is. A masszírozáshozegy különleges pálcikát is használnak, amellyel masszázs mozdulatokat és reflex pontok stimulálását is végeznek.A masszázs 1 órás folyamat, amelynek a végén a vállat, a fejet is átmasszírozzák.     

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: 20/9958500

H-P: 9- 20

Ha nem veszi fel a kezelő, küldj sms-t.

vagy irj e-mailt: andreasmasszazs@gmail.com

Bővebben: www.andreasmasszazs.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nanszák András
Cég
Harmónia Érintése Masszázs
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére