Mai­Kupon

Masszázsok: Shiatsu vagy tradicionális THAI teljes test masszázs vagy THAI láb masszázs vagy kimozgatásos masszázs 60 perces: 6 000 Ft helyett 2 500 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fáradt, elgyötört tested felfrissülésre vágyik? Több féle masszázs fajta közül választhatsz. 60 perc alatt a tested újjá születik, lebegni fogsz a föld fölött!  A kupon Pest belvárosában váltható be. A masszőr több éve foglalkozik masszázzsal, testben és lélekben is újjá születnek kezei alatt a vendégei. tapasztald meg ezt a felemelő érzést.   Shiatsu masszázs ami egyensúlyba hozza a testet és gyógyítja.
Thai tradicionális masszázs ami ellazítja a testet.
Thai láb masszázs ami felfrissíti a lábakat.
Passzív torna ami kimozgatja, kilazitja a test részeit.

 

A shiatsu (siacu) a hagyományos keleti gyógyászat tudására és tapasztalataira épülő alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze.  A shiatsu az energiapályák mentén tenyér- vagy ujjnyomással hozza mozgásba az energiát, illetve egyéb masszázstechnikákat is alkalmaz. A shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben látja. A kezelés közben az egészeges érzékelésen és az érintésen alapuló támogató kommunikáció valósul meg. A kezelés az egész testet érinti, vékony pamut ruhában történik, és különleges, kellemes élmény.


Tradicionális száraz masszázs, amely alatt a páciens könnyű vászon vagy pamut ruhát visel. A masszírozás földön történik. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, a másfél-két órás masszázs során minden testrészen végigmegyünk, a lábujjaktól a fej búbjáig. Nyújtó gyakorlatokat is tartalmaz, bár nem az izmokra hat. Nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel, de térdel, talppal és könyökkel is masszírozunk. Az energiablokkok felszabadításával helyreáll a test harmóniája,aktivizálódik öngyógyító ereje, erősödik az immunrendszer, megszabadulsz a feszültségektől, könnyűnek, felszabadultnak érzed magad. A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs nem az izmokat dolgozza meg, hanem elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. Ha az ember egészséges, az életenergia akadálytalanul áramlik, viszont ha elzáródik, az energiaáramlás zavara hosszabb távon különböző betegségeket okoz.  

A masszírozást a földön végezzük. Ennek az a filozófiai oka, hogy a masszőrnek és a páciensnek egy szinten kell lennie. De ez egyben megkönnyíti a masszírozást, mert így nem az erőnket, hanem a saját testsúlyát és technikai elemeket használunk. A thai masszázs a test egészében futó tíz láthatatlan energiavonal elméletén alapszik. Ezeknek a vonalaknak és pontoknak a masszírozásával képesek vagyunk kezelni jó néhány betegséget, és csökkenteni a fájdalmakat.  

Több nyújtó-gyakorlatot is végzünk a kliensen, melyeket úgyis hívhatunk, hogy alkalmazott hatha jóga, vagyis alkalmazott fizikai jóga. A nyújtó-feszítőfogásokkal valamennyi ízületet és izomcsoportot átdolgozunk, megszüntetjük az izületekben lévő energiablokkokat. A masszázs lényege, hogy a különböző testrészek gyúró, simogató, nyomkodó, kezelésével a szervezetben olyan ingereket váltunk ki, amelyek a betegségeket, fájdalmakat képesek megszüntetni, de legalábbis enyhíteni.  

A vér és a nyirokkeringést serkentő masszázs eredménye a koncentráció és a teljesítőképesség javulása, a stressz-oldás, és az izomsejtek gyorsabb regenerációja. Hatóterületei az izmok, az izületek, a kötőszövet, a vegetatív idegrendszer, a belső szervek, a vérkeringés, az energia vonalak és az energiapontok.  

Relaxáló, nyugtató, pihentető, kikapcsoló, ellazító, feszültség- és fájdalomcsökkentő, egészségmegőrző. A légző és emésztőrendszerre rendkívül jó hatással van, fokozza a vér és nyirokkeringést is, javítja a szervezet idegi működését. A hintázó mozgás utánozza a koponyai ritmust, ami visszhangzik, minden izületben és a gerincben. Rendszeres alkalmazása jó közérzetet biztosít, emellett kiváló gyógyhatása van a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére.    


A thai lábmasszázs eltér az itthon megszokott hagyományos láb ill. talpmasszázsoktól. A masszírozás comb középig történik, beleértve a térd masszírozását is. A masszírozáshoz egy különleges pálcikát is használnak, amellyel masszázs mozdulatokat és reflex pontok stimulálását is végeznek.A masszázs 1 órás folyamat, amelynek a végén a vállat, a fejet is átmasszírozzák.  


Kimozgatásos masszázs: a passzív torna, ahol mozdulnod sem kell, a masszőr mozdítja meg testrészeidet helyetted. Izület kímélő. Túlsúlyosaknak is javasolt.    

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: 20/9958500

H-P: 9- 20

Ha nem veszi fel a kezelő, küldj sms-t.

vagy irj e-mailt: andreasmasszazs@gmail.com

Bővebben: www.andreasmasszazs.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nanszák András
Cég
Harmónia Érintése Masszázs
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére