Mai­Kupon

Még nincs fülbevalója? Esetleg szeretne egy újabbat?
Fülbelövés + fülbevaló most csak 1.500 Ft-ért a belvárosban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kényelmetlen klipszek helyett a bedugós fülbevalók ideje jött el. Professzionális, fájdalommentes füllyukasztás pillanatok alatt  most hihetetlen akciós áron.

Fülbelövés + 1 pár fülbevalóÚjonnan nyílt  Parisi Beautyban most  lyukat lövünk füleidbe 1 pár fülbevalóval (orvosi fém) 1500 Ft-ért! 

Egészen ősi leletekből tudjuk, hogy a fülbevalót nemcsak nők és gyerekek hordhattak, hanem férfiak is: különösen a harcosok, tiszteletreméltó vezérek. Az ókorban a fülbevaló hozzátartozott az öltözködéshez, gyakran hordtak félhold alakú ékszert. A fülbevaló gyakran a rangot is mutatta a közösségben. A későbbiekben a nők rangját mutatta a fülbevaló, a gazdagabb hölgyek elegáns arany, drágakő fülbevalókat hordtak. Ez a szerepe a fülbevalónak ma is megvan, bár ma már kapni műanyagból, szilikonból, fémből készült ékszereket kapni. Egy szép fülbevaló kiváló ajándék is lehet.

Mai ajánlatunk azok számára szól, akiknek vagy nincsen még kilyukasztva a füle vagy egyenesen a fülbevalók megszállotjai. Most 1500 Ft-ért csináltathatsz lyukat füledbe egy pár fülbevalóval. A lyukasztás 6 hónapos kortól ajánlott, fontos, hogy a kisgyermek már tudja tartani a fejét egyedül.

Egy szép fülbevaló és annak viselése mindig feltűnik és megszépíti azt, aki viseli!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges!

Tel: 0620/976-6811   ,   061/ 266-0023

                                                          

Nyitvatartás:

 

H-P: 8-20

Sz: 10-18

V: Zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parisi Beauty
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Párizsi utca 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére