Mai­Kupon

Megnyerő mosoly! Esztétikus fogszabályozás alsó, vagy felső fogívre 160.000 Ft helyett 99 990 Ft-ért,melyből most csak 23 990 Ft-ot fizet, a rendelőben pedig 76 000 Ft.

 - Egészség kupon
Eredeti ár:160 000 FtElőlegben fizetendő:23 990 FtTeljes ár:99 990 Ft85% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fogszabályozás alsó, vagy felső fogívre a Bah Dental Fogászaton, és fogtechnikán, a BAH csomópontnál minőségi anyagokkal! A kezelés 4 lépést foglal magában, melynek során sikeresen érheted el a hőn áhított, megnyerő mosolyt. Ha szükséges a tökéletes fogazatod kialakításához, hogy másik fogívedre is rögzített fogszabályozó készülék kerüljön, ebben az esetben 15% kedvezményt kapsz a második készülék árából.Eredmény- egészség; szép mosoly ; vidámság!

A kupon tartalmazza:

  • a szóbeli kezelési tervet,
  • a lenyomatot, mely alapján az orvos kiértékeli , a fogszabályozó pontos helyét,
  • a fogkőleszedés is része az ajánlatnak,
  • a gumiligatúrák cseréje az első három hónapban.

Megnyerő mosoly! Esztétikus és egészséges fogak! 

Ki ne szeretne szép és egészséges a mosolyt! Felsorolni is nehéz mennyi előnye van. Vannak akiknek ez megadatott, de az emberek nagy százalékának általában szüksége lenne fogszabályzóra. Tedd félre a szégyenérzetet és a lustaságot és lépj a tettek mezejére, hogy minél jobb benyomást kelts a környezetedben.

Több, egymástól független kutatás is kimutatta, hogy a mosolygós emberek sikeresebbek, és  sokkal szimpatikusabbak a környezetüknek. Másrészt a mosolygós arcokat sokkal vonzóbbnak találják az ellenkező nem tagjai és a férfiak 95%-a csak vidám nőnek udvarolna! Ez fordítva is igaz!

A valóban üde mosolynak, azonban nem csak a jókedv a feltétele, hanem a szép és egészséges fogsor is.

Most 4 lépésben elérheted a hőn áhított boldogságot!

  • Egy személyes konzultáció, a pontos diagnózis felállításához szükséges adatok begyűjtése, hogy komplikációmentes legyen a fogszabályozás.
  • Minta vétel a jelen állapot rögzítése, a kezelés terv elkészítéséhez
  • A fogorvos,  kezelési tervet készít, elmondja, hogy milyen állapotban van jelenleg a  fogazatod, és a kezelés befejeztével milyen eredmény várható
  • A tényleges fogszabályozó kezelés, a készülék felhelyezése a fogakra, tanácsadás használatához, és a helyes szájhigiénia betartásának ismertetése.
  • Ebben a fázisban törekszünk az elért eredmény megőrzésére.
 
Az első három hónapban a fogszabályozó aktiválása során a gumiligatúra cseréjét ajándékba kapja

A büszke mosoly az egyik legalapvetőbb emberi arckifejezés. Amellett, hogy pozitív érzelmek kifejezője, fontos eszköz a másokkal való kapcsolatteremtésben és ki hinné, de a kiegyensúlyozottság mellett az egészség megteremtésében is alapvető fontosságú.

 A Bah Dental  szakemberei magasan képzettek és nagyon tapasztaltak!

 A fogászaton Ön az első! Kellemes nyugodt környezetben várják, és a leg modernebb  fel  szereltségű  rendelőben  minden problémáján segítenek, illetve megoldják azt. Mind ezt,   fájdalommentesen! Készítenek fémmentes cirkon, porcelán koronákat és hidakat, kombinált- és kivehető fogpótlásokat fogvédőket, éjszakai harapásemelőt, otthoni fogfehérítő síneket. Ezek a minőségi precíz fogművek helyben lévő fogtechnikai laborunkban készülnek.  Szolgáltatásaik között, tömések, fogfelépítés, gyökérkezelés, fogbeültetés, fogínygyulladás megszűntetése, fogfehérítés, ultrahangos fogkő eltávolítás, gyökérkezelés stb. szerepelnek.

  Végeznek kezeléseket akupunktúrás, fájdalomcsillapítással, stressz oldással!

 Ha rendelőnkbe eljön egy kezelés erejéig, december1-e, és február15.-ig abban, ez esetben részt vesz február utolsó  hetében rendezésre kerülő sorsolásunkon, ahol három értékes fogászati kezelést sorsolunk ki. Részletekért érdeklődjön honlapunkon, illetve telefonon. 

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 20 / 2331245 vgy 061/ 7818110

H-P: 8 30 tól - 20 ig. 

Bővebben: www.bahdental.hu

Cím: BAH csomópontnál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bah Dental fogászat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Budaörsi út 4-18
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére