Mai­Kupon

Kategóriák

Megnyerő mosoly! gyerek vagy felnőtt fogszabályzó: kivehető vagy rögzített? Most megtudhatod, Neked mi kell: Teljes körű Fogászati és Fogszabályozási szűrés és tanácsadás: 17 000 Ft helyett mindössze: 2 800 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

ÚGY GONDOLOD, SZÜKSÉGED LENNE FOGSZABÁLYOZÁSRA? KUSZÁK A FOGAID, DE NEM VAGY BENNE BIZTOS? NEM TUDOD, MELYIK TÍPUS LENNE A LEGHATÉKONYABB SZÁMODRA? GYERE EL EGY SZŰRÉSRE ÉS MEGBESZÉLJÜK, ELMAGYARÁZZUK. + 30% kedvezmény bámely típusú fogaszályozó árából! Eredmény- egészség; szép mosoly ; vidámság!

A kupon tartalmazza:

  • Teljes körű fogászati szűrés
  • Lenyomat készítés:
  • Fogszabályzási konzultáció
  • 30% kedvezmény bármilyen típusú fogszabályzó árából
    (akár 40.000 Ft-ért kaphatsz kivehető,és 90.000ft-ért rögzített fogszabályozót)


Amikor eljön az első randi a fogorvossal, először még csak felmérést végez rajtad. Megnézi állkapcsaidat, anatómiai formáját fejednek, arcodnak és fogsorodnak, lenyomatot vesz a fogazatodról, és megállapítja, milyen fogszabályzóra lesz szükséged, és mennyi ideig kell viselned (állandó, rögzített, vagy kivehető, éjszakai). Ezután elkészül egy kezelési terv a minél hatékonyabb és eredményesebb fogszabályozás érdekében, és kiválasztjátok azt a fogszabályzó típust és rendszert, amely minden szempontból megfelelő, és a leghatékonyabb számodra. A jelenkori fogszabályozás minden eszköze rendelkezésünkre áll rendelőnkben.

A lehetőség adott, hogy végre biztosan megtud, van-e szükséged fogszabályozásra, és ha igen, akkor milyen készülék segítségével lehet fogsorod szabályos, hogy önfeledten és magabiztosan élhess, mosolyoghass a világban.Megnyerő mosoly! Esztétikus és egészséges fogak! 

Ki ne szeretne szép és egészséges a mosolyt! Felsorolni is nehéz mennyi előnye van. Vannak akiknek ez megadatott, de az emberek nagy százalékának általában szüksége lenne fogszabályzóra. Tedd félre a szégyenérzetet és a lustaságot és lépj a tettek mezejére, hogy minél jobb benyomást kelts a környezetedben.

Több, egymástól független kutatás is kimutatta, hogy a mosolygós emberek sikeresebbek, és  sokkal szimpatikusabbak a környezetüknek. Másrészt a mosolygós arcokat sokkal vonzóbbnak találják az ellenkező nem tagjai és a férfiak 95%-a csak vidám nőnek udvarolna! Ez fordítva is igaz!

A valóban üde mosolynak, azonban nem csak a jókedv a feltétele, hanem a szép és egészséges fogsor is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 20 / 2331245 vgy 061/ 7818110

H-P: 8 30 tól - 20 ig. 

Bővebben: www.bahdental.hu

Cím: BAH csomópontnál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bah Dental fogászat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Budaörsi út 4-18
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére