Mai­Kupon

Megújuló kezek! 2 alkalmas manikűr + lakkozás + kézmasszázs a belvárosban 6 800 Ft helyett csak 1 800 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél gyönyörű, ápolt kezeket? Nap mint nap kitesszük külső ártalmaknak kezeink, mint pl. a száraz levegő, szappanok, vegyszerek, az erős napfényről már nem is beszélve. Az ápolt külső nélkülözhetetlen része a szép és ápolt köröm. Ezért gondoskodnunk kell a a körmeink állapotáról, és nem szabad megfeletkeznünk a köröm bőréről sem.

Nem kell otthon bíbelődnöd a beszakadt körmeiddel, a lenőtt bőrrel, a lepattogzott körömlakkal, a kupon 2 alkalmat biztosít profi manikűrös belvárosi szalonjába. 

A kezed árulkodik a korodról, most vissza tekerjük az órát ezzel a kuponnal, és megfiataljuk a kezeidet.Kedves lányok! Tudjátok, mi az, amit egy férfi mindig megnéz egy hölgyön? Oké, a mellek után. A fenék után. A szemek után...

Ha hiszitek, ha nem: a kezek bizony rajta vannak a toplistán. A kezek nem hazudnak. 
Az arcon lehet ráncfelvarrni, a melleket kitömni, a zsírt leszívni, de a kezek mindig elárulják, mennyi idős, mennyire fiatalos, milyen ápolt gazdájuk.

Hiába jelensz meg szépen, csinosan, frissen sminkelve, szálldosóra mosott hajjal a legszebb ruhádban, ha a kezed nem ápolt! 
A töredezett körmök, beszakadt bőr, lepattogzott körömlakk apróságoknak tűnnek, de egy szempillantás alatt tönkretehetik megjelenésünket – no meg mindazt a rengeteg időt, amit önmagunk kicsinosítására fordítottunk.

Persze a rendszeres manikűr rengeteg nyűggel jár: én például nem kifejezetten szeretem reszelgetni, formázgatni, de a legrosszabb az egészben: lakkozni. 
Nem vagyok túl ügyes, ezért a jobb kezemen több lakk jut az ujjaimra, mint a körmökre, napokig furcsán néz ki a kezem, aztán mire kezdeném megszokni, már pattog is le. Pedig annyira szeretnék szép körmöket...

Ismerős érzés?

 

Ha az ember lányának nincs ideje, vagy tehetsége állandóan körmöcskéivel foglalkozni, még mindig elmehet a manikűröshöz és építtethet magának egy tökéletes kézfejet, de általában ez is csak az első mosogatásig tart. 
Arról nem is beszélve, hogy a hatalmas karmokat időbe telik megszokni, addig viszont reszketünk minden billentyűzettől, orrfújásról, hogy ennél intimebb dolgokról ne is beszéljünk. :-)
Az ideális köröm természetes hosszúságú, ápolt, önlakkozó, és színére nézve hosszan tartó!

A Kupon tartalmaz: 2 alkalmat:

A manikűrös szépre formázza körmeidet, elbánik a beszakadásokkal és egyéb problémákkal, majd csodásra lakkozza őket + kézmasszázzsal frissít fel. 

 

Kézmasszázs:
Mely által a hidratáló krémek még könnyebben beépülnek a kézbőrbe. A kézmasszázs kényezteti mindíg dolgos kezed, egész testedre kihat majd a masszázs az akupunktúrás pontok nyomása által.

 

Lakkozás:
Tartós, szép lakk, (nem gél) amely felkerül körmödre.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30 / 5580807 Hermina H-V: 9-21

Wady 1 Szépségszalon

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Wadi Rum 1 Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére