Mai­Kupon

Megújuló kezek és lábak! 1 alkalmas manikűr + pedikűr + kézmasszázs + színtelen lakkozás a belvárosban 5 500 Ft helyett csak 2 100 ft-ért. Megszépülő kezek és lábak.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél gyönyörű, ápolt kezeket? Nap mint nap kitesszük külső ártalmaknak kezeink, mint pl. vegyszerek, az erős napfényről már nem is beszélve. Az ápolt külső nélkülözhetetlen része a szép és ápolt köröm. Ezért gondoskodnunk kell a a körmeink állapotáról, és nem szabad megfeletkeznünk a köröm bőréről sem. Nem kell otthon bíbelődnöd a beszakadt körmeiddel, a lenőtt bőrrel, a lepattogzott körömlakkal. A kezed árulkodik a korodról, most vissza tekerjük az órát, és megfiataljuk a kezeidet.Kedves lányok! Tudjátok, mi az, amit egy férfi mindig megnéz egy hölgyön? Oké, a mellek után. A fenék után. A szemek után...

Ha hiszitek, ha nem: a kezek bizony rajta vannak a toplistán. A kezek nem hazudnak. 
Az arcon lehet ráncfelvarrni, a melleket kitömni, a zsírt leszívni, de a kezek mindig elárulják, mennyi idős, mennyire fiatalos, milyen ápolt gazdájuk.

Hiába jelensz meg szépen, csinosan, frissen sminkelve, szálldosóra mosott hajjal a legszebb ruhádban, ha a kezed nem ápolt! 
A töredezett körmök, beszakadt bőr, lepattogzott körömlakk apróságoknak tűnnek, de egy szempillantás alatt tönkretehetik megjelenésünket – no meg mindazt a rengeteg időt, amit önmagunk kicsinosítására fordítottunk.

Persze a rendszeres manikűr rengeteg nyűggel jár: én például nem kifejezetten szeretem reszelgetni, formázgatni, de a legrosszabb az egészben: lakkozni. 
Nem vagyok túl ügyes, ezért a jobb kezemen több lakk jut az ujjaimra, mint a körmökre, napokig furcsán néz ki a kezem, aztán mire kezdeném megszokni, már pattog is le. Pedig annyira szeretnék szép körmöket...

Ismerős érzés?

 

Ha az ember lányának nincs ideje, vagy tehetsége állandóan körmöcskéivel foglalkozni, még mindig elmehet a manikűröshöz és építtethet magának egy tökéletes kézfejet, de általában ez is csak az első mosogatásig tart. 
Arról nem is beszélve, hogy a hatalmas karmokat időbe telik megszokni, addig viszont reszketünk minden billentyűzettől, orrfújásról, hogy ennél intimebb dolgokról ne is beszéljünk. :-)
Az ideális köröm természetes hosszúságú, ápolt, önlakkozó, és színére nézve hosszan tartó!

A Kupon tartalmaz: 1 alkalmat:

A manikűrös szépre formázza körmeidet, elbánik a beszakadásokkal és egyéb problémákkal, majd csodásra lakkozza őket + kézmasszázzsal frissít fel. 

 

Kézmasszázs:
Mely által a hidratáló krémek még könnyebben beépülnek a kézbőrbe. A kézmasszázs kényezteti mindíg dolgos kezed, egész testedre kihat majd a masszázs az akupunktúrás pontok nyomása által.

 

PEDIKŰR

A pedikűrös feladata, hogy szakszerűen eltávolítsa a benőtt lábkörmöket és a bőrkeményedéseket. A leggyakoribb problémák közé tartozik a tyúkszem és a bőrkeményedés, mely elváltozások akkor alakulnak ki, ha a lábra nagy nyomás nehezedik. Áztatás után a bőrkeményedéseket eltávolítjuk. A körmöt rövidítjük, formázzuk és ápoljuk.


A szolgáltatás végén színtelen lakkal fedi be a manikűrös a körmeid.

 

Vegyél több kupont:magadnak, és barátnőidnek is!

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30 / 5580807 Hermina H-V: 9-21

Wady 1 Szépségszalon

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Wadi Rum 1 Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére