Mai­Kupon

Kategóriák

Megviseli az allergia? Tegyen ellene! Orvos által végzett elektrodinamikai allergia szűrés felméréssel és konzultációval, most 9.250 Ft-ért a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Óvatos becslések szerint is a lakosság 30 %-a szenved allergiás tünetektől. Téli időszakban a por és penészgomba okozhat komolyabb allergiás tüneteket. Februártól már indul a mogyoró virágzás is. A tünetek jól ismertek: intenzív orrfolyás, orrdugulás, tüsszögés, gyakran szemviszketés, könnyezés, torok és fülviszketés, szűnni nem akaró, ingerköhögések, nehezített légzés, esetleg fulladás. A gyógyszerek csak ideig óráig enyhítik az allergiás tüneteket és gyakoriak a kellemetlen mellékhatások, mint az álmosság, fáradtság, bágyadtság.


Erre a kellemetlen és gyötrelmes problémára adhat megoldást egy új, magyar technológia, ami világújdonságnak számít. A magyar orvosokból és mérnökökből álló kutató és fejlesztő csoport létrehozott egy olyan berendezést, amely mellékhatás- és fájdalommentes, biológiai terápiát tesz lehetővé kitűnő eredményekkel. Ez a diagnosztikai és terápiás rendszer az IBR-SYSTEM®. A vizsgálatokat két orvosi rendelőben is igénybe lehet venni: Budapest belvárosában és Győrben az előre egyeztetett időpontokban! A kupon tartalma: Egy teljesen fájdalom és mellékhatásmentes IBR-SYSTEM® diagnosztikai felmérés. (Az allergia okozta panaszok és kellemetlen tünetek az esetek 80%-ában az új IBR-SYSTEM® módszer segítségével végleg megszűnnek!)


Szervezetünk optimális működéséhez gyors és nagy mennyiségű információ forgalom szükséges. Betegségek esetén, így szénanáthában, allergiás légcsőhurutban, pollenallergiákban, bőrallergiákban is komoly zavarok támadnak az információ forgalomban. A sérült információk miatt az immunrendszerben túlkapások keletkeznek, ami túlzott, rosszul vezérelt immunválaszokat eredményezhet, súlyos panaszokat okozva ezzel a betegeknek. A berendezés mikroimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, amelyek eljutnak minden egyes sejthez. A sejtek a feltett kérdésre ugyancsak mikroimpulzusok formájában válaszolnak, amelyeket a berendezés regisztrál és grafikusan meg is jelenít. Ezután megkeresi, hogy vannak-e kóros visszajelzések, információk, túlkapások, amelyeket kiszűr és korrigál. Az IBR-SYSTEM rendezéssel az allergia valódi oka deríthető ki, amelynek megszüntetésével a tünetek elmúlnak. 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálatot két helyszínen is igénybe lehet venni: Budapesten az alábbi címen: 1094. Bokréta u. 7-13. (orvosi rendelő) vagy a vidéki Medmis Intézetben: 9023 Győr, Teleki L. u. 53. Fszt. 3. (orvosi rendelő).

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36/30-200-4596. Kérjük, hogy a bejelentkezés során adja meg, hogy melyik rendelőben (Budapest vagy Győr) szeretné igénybe venni a szolgáltatást. 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medmis Intézet – Orvosi Rendelők
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Bokréta utca 7-13.
9023 Győr Teleki L. utca 53. FSZ. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére