Mai­Kupon

Melegollós hajvágás szárítással 5000Ft helyett 2500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Simicska Szilvia vagyok több, mint 15 éve foglalkozom frizura készítéssel, ami nem csak a munkám hanem a hobbim is.
A Dallos Ida fodrászképző iskolában tanultam női-férfi fodrász képzésen. Szívemhez a női fodrászat áll közelebb. Tanuló éveimet a Koltai fodrászatban töltöttem, ahol remek alapokat kaptam. Folyamatos képzéssel igyekszem tartani a lépést a mindig változó trendekkel.Különböző alkalmakra (esküvő, szalagavató, ballagás stb.) kontyokat , alkalmi frizurákat készítek. Több féle melírtechnikát ismerek és az egyedi, extrém hajszínek / kék, lila, piros, narancs stb./ festését is vállalom. Amennyiben hajregenerálásra, volumennövelésre vagy tartós hajkiegyenesítésre van szükséged akkor is fordulj hozzám bizalommal. 10 éve olasz anyagokkal dolgozom közülük is leginkább az ALFAPARF termékeit szeretem.
Azon fodrászok egyike vagyok, aki munkája során "melegollóval" is dolgozik. A melegolló lényege, hogy a haj vágása közben a hajvégeket lezárja, így megakadályozza a haj tördezését. Már 3 melegollós hajvágás alkalmával érzékelhető a haj minőségében történt változás.

Jaguar TC-vel (ThermoCut-System) a hajvágás teljesen új értelmet nyer.
A "TC" azt jelenti, hogy az olló éle melegítve van. A vágással a hajvégeket lezárja és a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálban marad. Így elősegíti a haj természetes regenerálódását. A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. 

Sok szeretettel várom kedves vendégeimet!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0620/8076397-es telefonszámon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sayuri Szépségszalon
Weboldal
Szolgáltatás helye
Budapest, Fő út 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére