Mai­Kupon

Menyasszonyi csillámtetoválás! A nagy napot tedd még különlegesebbé egy exclusive tetoválással. Most mindössze 9990 Ft-ért a Tiéd lehet 25.990 Ft helyett.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mindig a menyasszony a legszebb az esküvőjén, de mi gondoskodunk róla, hogy felejthetetlen legyél! Kedvesed nevét, indát, virágot bármit is szeretnél tetováltatni a válladra, kézfejedre, karodra, lapockára elkészítjük. Kesztyű helyett válassz egy tetoválást! Fehér, pezsgő, ekrű, csillámmal tündökölni fogsz. Lepj meg mindenkit ezzel az egyedi és különleges ötlettel! Kedvesedet még jobban elbűvölöd majd!Ha szeretnél egy különlegességgel meglepni mindenkit akkor válaszd ezt az egyedi és stílusos csillám tetoválást. Az alaposan megtisztított és zsírtalanított bőrre az általad kiválasztott formát, szöveget, jelképet felrajzoljuk a kívánt bőrfelületre. Ha egy régi sebhely vagy szépséghiba eltakarására van szükséged akkor annak megfelelően készítjük el a tetoválást. A jó és minőségi festék nem fog lekopni, tartós marad. A kupon 2 db. kb. 8 cm * 18 cm-es  méretű tetoválásnak felel meg. Ezért a napért érdemes vállalni ezt a különlegességet! Várlak szeretettel szalonunkban!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 2013 augusztus 31-ig váltható be.

Időpont egyeztetés szükséges.

Budapesti kiszállással 2000 Ft felárral vállaljuk. Vidéki megrendelés esetén a kiszállási árat egyeztetni kell.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kotroczó Noémi
Cég
Nails and Bodyart
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Victor Hugo u.9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére