Mai­Kupon

Méregtelenítsd és frissítsd fel testedet a Diamond Szalonban, Zuglóban! 40 perces hátmasszázs (választható svéd vagy mélymasszázs formában) + köpölyözés és 20 perc frissítő talpmasszázs 2650 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fantasztikus feloldódás és kikapcsolódás a Zuglói Diamond Szalonban!  60 perces stresszoldás és méregtelenítés a szervezetnek!  

A 60 perces szolgáltatás tartalmaz 20 perces frissítő talpmasszázst és 40 perces masszázst köpölyözéssel egybekötve, mely során felgyorsulnak a méregtelenítő és anyagcsere folyamatok a szervezetedben.

Válaszd a szolgáltatást igényeid szerint! A hátmasszázs kérhető svédmasszázs formájában, vagy egy speciális mélymasszázs formában. A mélymasszázs lényege, hogy a gerinc melletti merevítő izmokat erőteljesebb formában masszírozzák. A köpölyözés célja szintén a salakanyagok  eltávolítása a szervezetből, az új egyensúly kialakítása. Kb. már 3000 évvel ezelőtt is használták jótékony hatása miatt az ókori Kína, Tibet, India, Egyiptom, Görögország, Mezopotámia és Dél-Afrika területén élő orvoslások során. 

 

 A 40 perces hátmasszázs most alkalmazkodik a te igényeidhez. A hátmasszázs, most a te kérésednek megfelelően svédmasszázs vagy mélymasszázs formájában igényelhető. Mi a svédmasszázs? Egy, a nyugati hagyományokon alapuló masszázsfajták közül. Ez a kezelés a legismertebb masszázsfajták közé tartozik, mert az egész testre kiterjed. Az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. A masszázs során a következő jótékony hatásokkal számolhatsz: segíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat, fokozza az anyagcserét, ezáltal segíti a test méregtelenítését. Élénkíti a vérkeringést, a bőr visszakapja rugalmasságát, oldja a stresszt, javítja az emésztést, csökkenti a fájdalmakat, enyhíti az álmatlanságot. A mélymasszázs esetén sokkal jobban és erősebben megmozgatják a hátizmokat, hiszen a masszázs lényege, hogy erőteljesebb mozdulatokkal a dolgozzák át a gerinc melletti izmokat. Most a masszázs mellé párosul egy köpölyözés is, de amennyiben ezt nem szeretnéd igénybe venni, akkor szólj a szolgáltatónak és ő alkalmazkodik a kérésedhez. A köpölyözési technika szintén segít a méregtelenítési folyamatokban. Kiválóan alkalmazható a narancsbőr eltüntetésére, nyirokmasszázsra, a felgyülemlett, pangó nyirok elvezetésére.

A szolgáltatás tartalmaz 20 perces frissítő talpmasszázst is. (10-10 perc lábanként.) A frissítő talpmasszázs egészségre gyakorolt pozitív hatásai: erősíti az immunrendszert, nyugtatja az idegrendszert, fájdalomcsillapító hatású, méregtelenítő hatású és fokozza az anyagcserét, serkenti a vérkeringést, helyreállítja a testi-lelki egyensúlyt. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás előzetes időpont egyeztetéssel vehető igénybe! 

Időpont kérés az alábbi telefonszámon: 06/70-624-5529. 

Amennyiben az előzetesen leegyeztetett időponttól szeretne eltérni kérjük, hogy azt előtte a szolgáltatóval legalább 24 órávval előtte egyeztesse le. Amennyiben a megadott időpontban nem veszi igénybe a kuponját és azt nem egyezteti le a szolgáltatóval, akkor a Diamond Szalon beváltótnak tekinti a kupont. 

A szalon pontos címe: 1144 Budapest Vezér utca 71/C. (44-es kapucsengő)

Nyitva tartás idő H-P: 08.00-20.00, Szombat: 08. 00-14. 00.

A szalon kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel az Örs Vezér tértől, vagy személygépjárművel. A szalon előtt parkolási lehetőség biztosított.

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bohus Károly
Cég
Diamond Szalon-Zugló
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Vezér utca 71/c
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére