Mai­Kupon

MÉREGTELENÍTSEN NYIROKMASSZÁZZSAL és TESTGYERTYÁVAL! 2 alkalmas tavaszi méregtelenítő kúra nyirokmasszázzsal és testgyertyakezeléssel 12000Ft helyett 5800Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A méregtelenítés és fogyás alapfeltétele a jól működő nyirokrendszer, valamint a megfelelő folyadékmennyiség. Ezeknek hiányában a méregtelenítés és fogyókúra nem éri el a várt hatást, mivel a méreganyagok, zsírok visszaépülnek, nem tudja a szervezet lebontani őket. Nyirokmasszázs módszerét Dr. Emil Vodder dán fizikoterapeuta dolgozta ki az 1930-as években.A nyirokmasszázs: javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere folyamatokat, kiüríti a szöveti ödémákat úgy, hogy a nyirokkeringés segítségével felszabadult méreganyagok az érpályába, majd a vér útján a májhoz, illetve veséhez kerül, ahol egyrészt átalakulnak másrészt kiválasztódnak, így csökkenti az érintett szervek fájdalmát, valamint indirekt módon javítja a vérkeringés és a sejtek táplálék és oxigénellátását.

Kiknek ajánljuk

  • cellulit-narancsbőr esetén
  • méregtelenítő kúrák hatékonyabbá tétele
  • fogyókúrázóknak
  • ödémás, táskás szemek, arc
  • műtétek után
  • allergiás megbetegedések
  • izületi gyulladások
  • legyengült immunrendszer: állandó fáradékonyság, légúti megbetegedések


A testgyertya gyorsítja a méregtelenítési folyamatot, oldja az energiablokkokat, serkenti az anyagcserét, elősegíti a sejtek természetes megújulását, segíti a gyulladások megszüntetését.

Nyirokmasszázs, valamint testgyertya kezelés nem fáj, a kezelés alatt és után kellemes érzetet kelt.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 2 alkalmas kezelésre szól.(2 X 60 perc)

Maximum: 2 kupon vásárolható (1 saját részre, 1 ajándékba)

Kupon érvényessége: 2012. június 30.

A kupon felhasználásához előzetes időpontegyeztetés szükséges a 06 70 942 02 72-es számon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Esse Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Váci út, 167. I. 3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére