Mai­Kupon

Mesébe illő kisvonatos körutazás a Margitszigeten 2 fő részére 30 perces időtartamban idegenvezetővel 2100 Ft helyett most csak 990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kiváló kikapcsolódás nyújt a Margitsziget különösen tavasszal, nyáron és kora ősszel. Főleg, ha a látványosságokat a jó időben kisvonatról tekinted meg! Kényelmes, hangulatos, és a gyerekeid is imádni fogják! Ha lábaid elfáradtak a sétában, menj tovább kisvonattal!

 

A kisvonatok indulása nincs időhöz kötve, amint minimum tíz utas összegyűlik, a szerelvény megkezdi a sétautat.

 

Fejenként több kupon is vásárolható!

A kupont április 15-től október 31-ig minden nap 9-17 óra között lehet felhasználni!A Margitsziget


A sziget mai története a múlt század közepén a Duna szabályozásával kezdődik, mikor a három szigetet egyesítették. Ekkor ismét a Margitsziget elnevezést kapta vissza. Ettől az időtől lendületes fejlődésnek indult, melyet egy időre a második világháború szakított meg. 1945 után újból rendbe hozták, parkosították és a nagyközönség kincsévé tették. A sziget néhány nevezetessége: Zenélő kút (Bódor kút), Japán Kert, Petőfi ifjúsági tábor, Palatinus Strand, Ferences rendi templom romjai, Hajós Alfréd Nemzeti Sport Uszoda,a Zenélő szökőkút, illetve a Kaszinó épülete.

 

A Sétajárat


A Sétajárat immár 20 éve működik a Margitszigeten. A kisvonatokból, három darab áll rendelkezésre, egyenként 48 férőhellyel. A járművek tökéletesen megfelelnek arra a célra, hogy 30 perc alatt megismerjék a Margitsziget történetét és láthassák nevezetességeit.

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A kupont április 15-től október 31-ig minden nap 9-17 óra között lehet felhasználni. Nincs menetrend, a szerelvények minimum 10 utassal indulnak, ezért adott esetben türelmüket kérjük, míg összegyűlik a létszám, ez maximum 30 perc. Az utolsó szerelvény 16:30-kor indul.


A kupon beváltása a Margit híd felőli oldalon a Centenáriumi emlékműnél lévő végállomáson történik.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Margitszigeti Sétajárat
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére